Στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος - Με τραμπουκισμούς κατά δημοσιογράφων η αναχώρηση για τη φυλακή - Παραδίδονται κι άλλα μέλη της Χ.Α.(Videos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και καθόταν στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Παράλληλα ένας από τους άνδρες που τον συνόδευαν τον κάλυπτε με το σώμα του. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολούθούσε

ένα άλλο στο οποίο βρίσκονταν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα καταδικασμένη αλλά σε αναστολή σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, τους έβριζε χυδαία.

Σημειώνεται πως η Ουρανία Μιχαλολιάκου λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί και πάλι φραστικά εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πεύκη.

Περίπου 7-8 άτομα με κουκούλες και κρυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης και τραμπούκιζαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, σύμφωνα με το news247.gr.

Παραδίδονται ή συλλαμβάνονται τα μέλη της Χ.Α.

Ένα-ένα τα μέλη της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στην φυλακή, μετά την απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία δόθηκαν ανασταλτικά μόνο σε 12 από το σύνολο των καταδικασθέντων.

Ήδη έχουν παραδοθεί στα οικεία αστυνομικά τμήματα οι Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος, Πατέλης και Τσακανίκας.

Χρυσή ΑυγήΜιχαλολιάκοςΓΑΔΑπαράδοσηαστυνομίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα