Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο νέος Κροίσος του παγκόσμιου τένις – έχει ήδη κερδίσει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ

Πέρα από τα τρόπαια, στα οποία μάλλον είναι αδικημένος, καθώς θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερο με βάση τις επιδόσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ίσως ο πλουσιότερος τενίστας της γενιάς του.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αμοιβών του από τα έπαθλα και τις συμμετοχές του σε τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί στο τένις, έχει ήδη ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια δολάρια και ενώ είναι μόλις 25 ετών. Για την ακρίβεια έφτασε στα 30.360.563 ευρώ. Έγινε έτσι ο πρώτος στην ιστορία, άνδρας ή γυναίκα, γεννημένος από το 1998 και μετά, που φτάνει σε ένα τέτοιο χρηματικό

ποσό.

Μάλιστα προχθές ο Τσιτσιπάς κατάφερε στο Μόντε Κάρλο να κατακτήσει τον τίτλο για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ένας τίτλος που τον ανέβασε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.
του.

Μόνο φέτος, με 23 παιχνίδια έχει εισπράξει 1.703.510 δολάρια, που τον φέρνει στην 4η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Σίνερ, Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ.

Διαβάστε επίσης:

Στίβος: Καταρρίφθηκε το αρχαιότερο παγκόσμιο ρεκόρ – Ο Αλένκα έριξε βολή στα 74,35μ. στην δισκοβολία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μακρόν σκέφτεται να ακυρώσει την τελετή έναρξης από τον Σηκουάνα λόγω ISISΣωρεία προβλημάτων στο Παρίσι

ΑΕΚ – Αρης 2-0: «Καθάρισε» γρήγορα με Πόνσε και πέρασε προσωρινά πρώτη (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα