Σταύρος Θεοδωράκης: Είμαστε σε πορεία για συμφωνία-Θα την ψηφίσουμε όπως κι αν είναι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα είναι μακρά νύχτα, θα είναι βράδυ που κανείς δεν θα κοιμηθεί.» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, OnLine, ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο ίδιος, μάλιστα έδωσε και το ρεπορτάζ. «Μίλησα με τον Μοσκοβισί και πρωθυπουργούς της Ευρωζώνης, συζητήσαμε αρκετά πράγματα για την Ελλάδα. Όλοι έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα

πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδράσει η ελληνική πλευρά. Νομίζω ότι είμαστε σε πορεία για να υπάρξει σήμερα το βράδυ μια συμφωνία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθάρισε ακόμα, ότι όποια και αν είναι αυτή η συμφωνία, το κόμμα του, θα την ψηφίσει: «Αυτή την στιγμή οι Έλληνες δυσκολεύονται να αναπνεύσουν. Προέχει να βγουν στην επιφάνεια να πάρουν μια ανάσα. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να την ψηφίσουμε. Έχουμε αρκετές διαφωνίες για το πώς διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση αλλά και για τα μέτρα, θέλουμε καλύτερη συμφωνία, όμως η συμφωνία που θα αποφασίσει ο Τσίπρας με τους θεσμούς, θα είναι συμφωνία που θα ψηφίσει το Ποτάμι. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει σήμερα να συμφωνήσουμε, να την ψηφίσουμε στην Βουλή το σαββατοκύριακο και μετά να την κάνουμε καλύτερη."

MEGA OnLineΤο ΠοτάμιΣταύρος ΘεοδωράκηςΒρυξέλλεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα