Σταύρος - Φώφη τα λένε για την Κεντροαριστερά - Στο τραπέζι η κοινή κάθοδος στις εκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης θα συναντηθούν τελικά η Φώφη Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μετά την άρνηση του επικεφαλής του Ποταμιού να γίνει τριμερής συνάντηση με την παρουσία και του Γιώργου Παπανδρέου. Το θέμα της συνάντησης, είναι η διαδικασία διαλόγου και συνεργασίας των κομμάτων της Κεντροαριστεράς με στόχο την κοινή εκλογική κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

Η Φώφη Γεννηματά επιδιώκει από καιρό μια συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος και είχε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στην κυρία Γεννηματά προκειμένου να γίνει η συνάντηση, όπου αναμένεται να μπουν όλα τα ζητήματα στο τραπέζι. Ο Θεοδωράκης ζητάει ένα διάλογο της βάσης και όχι επιτελείων, ενώ η Γεννηματά εκτιμά ότι αν οι ηγετικές δυνάμεις και τα στελέχη πάρουν την πρωτοβουλία μιας ενωτικής κίνησης, οι πολίτες θα ανταποκριθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί και με τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας στο πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχοντας ήδη απορρίψει την πρόταση του για ένταξη στην πορεία διαλόγου στην Κεντροαριστερά και του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓεννηματάΘεοδωράκηςσυνάντηση Γεννηματά ΘεοδωράκηκεντροαριστεράHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα