Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε μιλάει για όλα λίγο πριν τη δίκη (video)

Η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στέλνοντας τον στο εδώλιο του δικαστηρίου, μιλάει για για όλα δύο 24ωρα πριν τη δίκη.

Η 30χρονη που κατήγγειλε τον παρουσιαστή για τη δημοσιοποίηση βίντεο με τις ερωτικές τους συνευρέσεις μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς νιώθει εν όψει της δίκης αλλά και πόσο αυτή η υπόθεση έχει αλλάξει τη ζωή της…

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που είναι κάτι για το οποίο έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβριο που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και εν τέλει πήρε αναβολή.

Είμαι

αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά και για τους δημοσιογράφους που θα με περιμένουν απέξω και είναι κάτι που δεν μπορώ να το διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέυσω την ανωνυμία μου. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη μέσα σε όλο αυτό.

Όλον αυτόν τον καιρό προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, καθώς θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό μου περιβάλλον καθώς δεν γνωρίζουν για αυτήν την υπόθεση και επίσης δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί δυστυχώς συμβαίνει αυτό και μπορεί να με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή κάποια σχέση. Γι’ αυτό με αγχώνει όλη αυτή η αντιμετώπιση από τα μέσα στο δικαστήριο γατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το επώνυμο πρόσωπο. Δεν κερδίζουν κάτι από όλο αυτό, δεν είμαι εγώ κατηγορούμενη» είπε αρχικά η κοπέλα.

«Έγιναν αναδημοσιεύσεις και φέτος τον Ιανουάριο!»

«Με πείραξε γιατί θεωρήθηκε πλημμέλημα, καθώς είναι πολύ σοβαρό αδίκημα με μόνμη βλάβη. Δεν καταλαβαίνω γιατί η δική μου υπόθεση αντιμετωπίστηκε έτσι, ενώ οι άλλες ως κακουργήματα» είπε στη συνέχεια η καταγγέλλουσα ενώ μίλησε και για τις άλλες γυναίκες.

«Εγώ γνώριζα μόνο τη δεύτερη καταγγέλλουσα, την 27χρονη καθώς έγω την είχα ενημερώσει. Η 42χρονη δεν ξέρω καν ποια είναι, ούτε μου είχε αναφέρει ποτέ κάτι για εκείνη. Έχουμε μια τυπική επικοινωνία με την 27χρονη καθώς τη βοήθησα με κάποια στοιχεία στην υπόθεσή της, σχετικά με τα βίντεο, καθώς μου ζήτησε να της εξηγήσω κάποια πράγματα και να της πω πώς κινήθηκα εγώ.

Μάζεψα όλα τα στοιχεία, όλα τα λινκ και τα στιγμιότυπα για να έχω όλα τα ντοκουμέντα, ήταν μια πολύ επώδυνη διαδικασία, ξεκίνησα το 2019 κι ακόμη μέχρι σήμερα μπάινω στη διαδικασία να μπαίνω σε τέτοιες ιστοσελίδες καθώς υπήρχαν πολλές αναδημοσιεύσεις. Ακόμη και τώρα τον Ιανουάριο, μετά από όλο αυτό υπήρξαν τρεις αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες, βίντεο που κατέβασα πριν τρεις ημέρες» είπε η 30χρονη.

Όπως είπε η κοπέλα το προφιλ του παρουσιαστή δεν είχε κατέβει, απλώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το username του.

«Δεν έχει μετανιώσει»

Μιλώντας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η γυναίκα είπε ότι δείχνει μια απάθεια που είναι εξοργιστική, ενώ περιέγραψε τον καθημερινό εφιάλτη που ζει από τότε που ανακάλυψε τα βίντεο. Παράλληλα κάλεσε όποιον έχει βρεθεί στη θέση της να μιλήσει δημόσια για να τιμωρηθούν οι δράστες.

«Παλιότερα με είχε προσεγγίσει λέγοντας ότι μετάνιωσε και ότι έχει άλλαξει κάτι που όμως δεν αισθανόταν στα αλήθεια όπως αποδείχτηκε τελικά και ήταν ένας τρόπος να με χειριστεί. Δεν έχει μετανιώσει ούτε τώρα, δείχνει μια απάθεια που είναι εξοργιστική, ενώ εγώ κάθε μέρα ζω με ένα άγχος μην το ανακαλύψει κάποιος ή μη γίνουν νέες αναδημοσιεύσεις. Ζω έναν καθημερινό εφιάλτη και νομίζω θα είναι έτσι για αρκετά χρόνια. Έχω άλλαξει κάποια πράγματα στην εξωτερική μου εμφάνιση, προσπαθώντας να μη μοιάζω στην εικόνα μου όπως ήμουν στο βίντεο γιατί δεν θέλω να με αναγνωρίσει κάποιος…» σημείωσε η 30χρονη.

«Περιμένω τη δικαίωση σε όποιον βαθμό μπορεί να είναι αυτό, γιατί σε νομικό επίπεδο θα υπάρξει κάποια ποινή, σε προσωπικό όμως δεν αλλάζει κάτι, και δεν ξέρω αν η δικαίωση θα έρθει ολοκληρωτικά καθώς αυτό έχει στιγματίσει ψυχολογικά και έχει αλλάξει τελείως τη ζωή μου…

Ευελπιστώ να υπάρξει ποινή ανάλογη της εγκληματικής αυτής πράξης και να αποτρέψει άλλους να κάνουν το ίδιο σε άλλες κοπέλες.

Δεν περίμενα ποτέ να μου το κάνει αυτό, τον εμπιστευόμουν και τον εκτιμούσα απεριόριστα… Είχα ενημερώσει και την τώρινη του σύζυγό γιατί αυτό θεώρησα σωστό. Στην προσπάθεια να βρω τις δικές μου φωτογραφίες βρήκα υλικό από πάρα πολλά άτομα.

Θα ήθελα να πω σε οποιον έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να το κυνηγήσει αυτό. Φαίνεται ένας Γολογθάς αλλά δεν γίνεται να επτρέπου σε ανθρώους να μας καταστρέφουν έτσι τη ζωή…» κατέληξε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Άφησε σημείωμα και πήδηξε στο κενό…

Δολοφονία Άλκη: Βρισιές και αποδοκιμασίες στους 8 – «Κοπρόσκυλα», «Σκίστε τους!» (video)

Σαλαμίνα – Καταγγελία: Αυτοκίνητο της Περιφέρειας Αττικής σταθμευμένο σε πάρκινγκ αναπήρων (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάθης Παναγιωτόπουλος,stathis panagiotopoulos