Στάση αναμονής στη Βουλή για τα καραγκιοζιλίκια στους «Σπαρτιάτες»

Στάση αναμονής τηρούν στη Βουλή για τα καραγκιοζιλίκια των Σπαρτιατών με τις διαγραφές, ανεξαρτητοποιήσεις και επιστροφές. Υψηλόβαθμες κοινοβουλευτικές πηγές δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για τα φαινόμενα κοινοβουλευτικού εκφυλισμού, επισημαίνοντας ότι η γελοιοποίηση του κόμματος του Βασίλη Στίγκα ενδέχεται να έχει σοβαρότατες συνέπειες από την ποινικοποίηση, η οποία πιθανότατα να τους συσπειρώσει. 

Οι ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές πάντως, παραπέμπουν στην αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου

Πάγου και εστιάζουν στο γεγονός της κωλοτούμπας από όλες τις πλευρές μετά την κλήση σε κατάθεση στη Δικαιοσύνη.  Μόλις είπαν ότι έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης που ενδεχομένως θα ενεργοποιούσε κυρώσεις οι οποίες μπορεί να έφταναν έως την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και την έκπτωση όλων από το βουλευτικό αξίωμα, αναδιπλώθηκαν, σχολίαζαν με νόημα.

Στην κυβέρνηση παρακολουθούν τις εξελίξεις και μελετούν προσεκτικά ενδεχόμενες νέες κινήσεις και πρωτοβουλίες, καθώς ουδείς από τους Σπαρτιάτες έχει καταδικαστεί για κάποιο ποινικό αδίκημα. 

Επισημαίνεται δε, ότι η εκταμίευση της κρατικής χρηματοδότησης δεν είναι άμεση, αλλά έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2024. Κατά συνέπεια, συμπληρώνουν οι ίδιες υψηλόβαθμες κοινοβουλευτικές πηγές, ο χρόνος είναι αρκετά μακρύς για να δρομολογηθούν και άλλες εξελίξεις και δεν είναι άμεση η ρύθμιση για αναστολή της χρηματοδότησης τους.

Διαβάστε επίσης:

Τραγέλαφος με τους Σπαρτιάτες: Σόου Στίγκα στη Βουλή – Έσκυψε… το κεφάλι για να μη χάσει τα λεφτά και τώρα ζητάει και τα ρέστα

ΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει το πρώτο γκάλοπ για τη διαδοχή και η έκτη υποψηφιότητα που δεν προχώρησε

«Σπαρτιάτες»: Αλαλούμ και «κωλοτούμπες» Στίγκα – Δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με Κασιδιάρη, επιμένει για «Μαφία» και τον στηρίζει για τον Δήμο Αθήνας (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάση, Βουλή, Σπαρτιάτες,stasi, vouli, spartiates