Σταμάτης Κραουνάκης: Αγαπώ τον Τσίπρα – Ο Πολάκης είναι καθαρός δημοκράτης (video)

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης που ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι δεν τον αφορά ότι είναι πρωθυπουργός και ευχήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια «να φύγουν γρήγορα και να μην ξαναγυρίσουν».

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Τον αγαπώ. Γιατί

είναι νόστιμος, θέλεις; Εγώ δεν κάνω παρέα με πολιτικούς, δεν είμαι για πολλά πολλά» ενώ συνέχισε λέγοντας για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι εντάξει, είναι τίμιος».

Στην ερώτηση αν θα πολιτευόταν ο συνθέτης απάντησε: «Είστε τρελοί; Θα αφήσω εγώ όλη την κοινωνία που με αγαπάει για να πάω να τραβηχτώ στο κάρο του καθενός; Με τίποτα!».

Όπως αποκάλυψε επί ΣΥΡΙΖΑ του είχε προταθεί κάτι για την ΕΡΤ αλλά αρνήθηκε.

«Τον αγαπώ τον Πολάκη. Είναι ένας καθαρός δημοκράτης, με αυτόν τον χαρακτήρα που έχει. Δεν τρέχει τίποτα. Ένας καθαρός, σφακιανός, δημοκράτης, όρθιος. Είναι πολύ… Κραουνάκης ο τρόπος του» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν μου έκανε πρόταση γάμου και από αντίδραση ήρθα στην Αθήνα και γράφτηκα σε σχολή δημοσιογραφίας» (Videos)

Survivor All Star: «Βόμβα» από Κόρομι – Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη (Videos)

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στη Ναυσικά και τη Βασιλική – «Δεν θα κάνεις “νούμερα” σε βάρος μου για να σε κρατήσουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα