Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, έρχονταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει, την παραμονή του στο κρατητήριο, αλλά και τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο.

Ο ηθοποιός αρχικά, ανέφερε: «Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος. Γνώρισα ανθρώπους στο τμήμα και βγάλαμε φωτογραφίες, μιλήσαμε, άλλοι βγάλανε τα απωθημένα τους. Ένιωσα περίεργα, σαν να παίζω θέατρο, ότι ήταν μέρος μιας παράστασης, ένα σκηνικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από την άλλη, ένιωσα την πίεση ενός ανθρώπου

που πέρα από την επωνυμία και το παιχνίδι, είναι ένας Σταμάτης, που ζει μια αδιέξοδη ιστορία, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μου. Μια αδιέξοδη ιστορία που πρέπει να λυθεί. Αντιφατικά συναισθήματα, όπως και τώρα».

Για τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο, δήλωσε: «Νοσηλεύτηκα. Έχω αποκτήσει μια φιλία με τον ψυχίατρό μου, που με βοηθά πάντα να μην ξεπερνώ τα εσκαμμένα. Έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια, όταν άρχισα να χάνω το νόημα της ζωής, σκοτείνιασε ο κόσμος μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, έρχονταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου, σκεφτόμουν τι νόημα έχει αυτή η ζωή. Έμπαινα σε μια καταθλιπτική, σκοτεινή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν άνηκα ποτέ στην κατηγορία του έντεχνου και της κουλτούρας»

Μάρω Κοντού: Ο κομβικός ρόλος της στον τέταρτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» – Υπέγραψε η 90χρονη ηθοποιός

Χρήστος Μάστορας: Διέκοψε το πρόγραμμα για να τσακωθεί με θαμώνα που έψαχνε τη χαμένη κάλτσα του στη σκηνή (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταμάτης Γαρδέλης, Έχασα,stamatis gardelis, echasa