Στα «Τρία μίλια» μια θάλασσα μυστικά – Τη Δευτέρα 4 Απριλίου η πρεμιέρα της νέας σειράς του Star

Σε μια ζώνη που μπορεί να μην τής φαίνεται αλλά όμως έχει τον ανταγωνισμό της, την απογευματινή, θα επιχειρήσει να κάνει «καριέρα» η νέα, καθημερινή σειρά «Τρία μίλια» του Star.

Η πρεμιέρα έχει προσδιοριστεί για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17.30. Εκείνη την ώρα θα «συναντά» το τηλεπαιχνίδι «5χ5» του ΑΝΤ1, λίγο από το μαγειρικό «Κάτι ξαναψήνεται» του Σκάι αλλά και το

καθημερινό «Μόλις χθες» του σταθμού, τα «Live news» και «The chase» του Mega, λίγο από τις «Οικογενειακές ιστορίες» αλλά και το «Deal» του Alpha και το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1.

Ο κεντρικός πυρήνας της πλοκής εκτυλίσσεται σε ένα νησί. Η ειδυλλιακή συνθήκη καταλύεται από τις ιστορίες των κεντρικών χαρακτήρων καθένας από τους οποίους έχει- θεωρητικά- καλά κρυμμένα μυστικά.

Στη σειρά οι δημιουργοί της «βάφτισαν» Δρακόνησο την Κύθνο και εκεί εκτυλίσσεται η πλοκή. Δηλαδή κάπου στο Αιγαίο, στην όμορφη Δρακόνησο «ρίχνει άγκυρα» μια γιατρός από την Αθήνα, η οποία αποβιβάστηκε αρχικά για ολιγοήμερες διακοπές. Αυτό που αναζητά η Φωτεινή Θεοδώρου (Ευγενία Παναγοπούλου) είναι μια προσωρινή απόδραση από τα προσωπικά της αδιέξοδα.

Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιεί πως αυτός ο τόπος θα γίνει η μόνιμη κατοικία της και η άφιξή της εκεί δε θα αλλάξει μόνο τη δική της ζωή, αλλά και τη ζωή όλων των κατοίκων. Διότι, η ίδια, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ατενίζουν τη γραμμή του ορίζοντα από την ίδια απόσταση: Τα τρία μίλια!

Η Δρακόνησος είναι τόπος καταγωγής του εφοπλιστή Γεράσιμου Ανδρεάδη, που τον κάνει ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επίσης αποφασίζει να επιστρέψει μόνιμα στην πατρογονική γή.  Δεν το κάνει με την ίδια διάθεση η σύζυγος του, Κάτια- την κάνει η Στέλλα Καζάζη– αλλά ευελπιστεί ότι η μετεγκατάσταση θα είναι προσωρινή. 

Ένα νησί που «βράζει»

Εκεί, στο νησί, έπειτα από σπουδές ιατρικής στο εξωτερικό επιστρέφει ο μεγάλος γιός ο Μιχάλης- τον υποδύεται ο Νικόλας Μακρής– με σκοπό να προσφέρει τις γνώσεις και υπηρεσίες του στον τόπο του. Ο άλλος ο γιός των Ανδρεάδηδων, ο Στέφανος (Γιάννης Ποιμενίδης) είναι ξενοδοχοεπιχειρηματίας και στο νησί «κατεβαίνει» κατά τα τέλη Φεβρουαρίου και παραμένει έως το φθινόπωρο.

Ο Μιχάλης, κάτω από τη σοβαρή εμφάνιση του γιατρού, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Έκανε μεγάλες προσπάθειες να το ξεπεράσει, αλλά σύντομα το πάθος του επανήλθε.

Ο Γεράσιμος, προκειμένου να τον έχει από κοντά, του έφτιαξε αρχικά ένα ιατρείο, με τελικό στόχο να κατασκευάσει μια μεγάλη πολυκλινική, προς όφελος του γιου του, αλλά και του τόπου του.

Στο σημείο αυτό μπαίνει και ο τοπικός άρχοντας, ο δήμαρχος- τον κάνει ο Τόνυ Δημητρίου– ο οποίος γνωρίζει τί «παίζει» με τον Μιχάλη και το εκμεταλλεύεται.

Στο «ψητό» της ιστορίας η σειρά βάζει τον τηλεθεατή όταν στα εγκαίνια της πολυκλινικής ο ιδρυτής και δημιουργός της ανακοινώνει ότι στη διευθυντική θέση θα είναι η Φωτεινή και όχι ο πρωτότοκος γιός, ενώ λίγο μετά το νοσηλευτικό ίδρυμα παραδίδεται στις φλόγες.

Στη σειρά με καίριους για την ιστορία ρόλους παίζουν επίσης οι Δημήτρης Λιακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μιχαήλ- Άγγελος Κρητικός, Στεφανία Χαμπηλομάτη, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιολάντα Μπαλαούρα κ.ά.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης, Βασίλης Ντούρος

Σκηνοθέτης πλατό: Παναγιώτης Κούτρας

Σκηνοθέτης εξωτερικών συνεργείων: Σίμος Κορεξενίδης, Βαγγέλης Καλατζής

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Ανάπτυξη πλοκής: Απολλωνία Τσαντά

Διάλογοι: Ασημάκης Αλεξίου, Δημήτρης Ευλαμπίδης, Θεώνη Σκαλέρη, Ελένη Τύπου, Τάνια Χαροκόπου

Επιμέλεια σεναρίου: Βιβή Νικολοπούλου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Τσάπαλης

Σκηνογράφος: Μιχάλης Σδούγκος

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top-10 28/3/2022: «Μονομαχία» που κρίθηκε στα σημεία

Νέες εκπομπές και πρόσωπα στο Action24

Τον Ιούνιο η Disney+ στην Ελλάδα – Ο «πόλεμος» των streaming υπηρεσιών κλιμακώνεται

Keywords
Τυχαία Θέματα