Στα «κόκκινα» το ντέρμπι

ΑΘΛΗΤΙΚA

O Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, καθώς σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι επικράτησε με 26-22 του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier κι άνοιξε ακόμη περισσότερο την διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η νίκη αυτή διατηρεί τον Ολυμπιακό

στην κορυφή της βαθμολογίας της Handball Premier με 25 βαθμούς.

Οι Πειραιώτες με πολυφωνία στην επίθεση και καλά οργανωμένη άμυνα, εξασφάλισαν από νωρίς προβάδισμα και δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στα πρώτα 4 λεπτά οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα προηγήθηκαν με 4-0, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίκτυα στο 5:42 με τον Κυπραίο.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γίνει πιο πιεστικός μειώνοντας σε 6-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παλάσκα, με τον Αλέξη Αλβανό να κάνει το 7-4 και τους Νικολαΐδη και Βεσελίνοβιτς να βρίσκονται για πρώτη και τελευταία φορά σε απόσταση ενός γκολ από τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός αφύπνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό παίρνοντας απόσταση 7 τερμάτων (15-8) στο 29:07 από τους φιλοξενούμενους με τον Σανίκη. Ο Τσίλης λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 15-9.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε σε 18-16 με τον Πέγιοβιτς, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν εκ νέου το δείκτη του σκορ στα 5 γκολ με τον Τζηρά στο 56:57.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε τη διαφορά σε 26-22, με τον Βεσελίνοβιτς να χάνει την ευκαιρία για μειώσει με πέναλτι λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα.

Πηγή: gazzetta

χάντμπολΟλυμπιακόςΠΑΟΚHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα