Στα χαρακώματα πάλι Μπουλέ και Λιάγκας

MEDIA

Αναζωπυρώθηκε η κόντρα Λιάγκα-Μπουλέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso. Ύστερα από τέσσερα χρόνια που μετρά, ήρθε πάλι στην επιφάνεια από τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού κατά του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο περιέγραψε ως εμμονικό μαζί της.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου, για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι. Συνήθως δεν απαντάω, αλλά όταν υπάρχει μια εμμονή, θεωρώ ότι πρέπει να βάλω και ένα όριο» αποκάλυψε

σε συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.

Ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε σχετικά και δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει. «Λες να τη γουστάρω ενδόμυχα; Πάντως εγώ δεν έχω εμμονή μαζί της. Αν έχω, να το κοιτάξω. Μήπως όμως η Νάντια έχει εμμονή με εκείνους που νομίζει ότι έχουν εμμονή μαζί της; Να το δει λίγο» δήλωσε με νόημα στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

Το «βεβαρημένο» ιστορικό αντιπάθειας μεταξύ τους άρχισε το 2014, όταν ο παρουσιαστής την κατηγόρησε πως, αν και την είχαν καλέσει πολλές φορές στο «Πρωινό», εκείνη προτίμησε να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Mega… Κι αυτό δεν το ξέχασε ο Γιώργος Λιάγκας. Έτσι, το σόου του «Late Night», με καλεσμένο τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος θα εμφανιζόταν τότε στο μιούζικαλ «Grease», ο παρουσιαστής έριξε το… δηλητήριό του για την ηθοποιό: «Είναι κατάντια να παίζεις με τη Νάντια Μπουλέ».

Η κόντρα έφτασε τότε στο αποκορύφωμα, με την τελευταία να τον «στολίζει» κανονικά: «Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους». Η συνάντησή τους στο «Dancing with the stars» τον Απρίλιο του 2018, όπου εκείνος ήταν κριτής και εκείνη είχε πάει ως guest, ολοκληρώθηκε… αναίμακτα, αφού δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Πηγή: Espresso

ΛιάγκαςΜπουλέΚόντραHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα