Στα άδυτα του πιο ακριβού σπιτιού των ΗΠΑ-Διαθέτει ελικόπτερο, οινοποιεία και 15 αμάξια (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Το πιο ακριβό σπίτι το οποίο έχει «βγει» σε αναζήτηση αγοραστή ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται στην περιοχή του Bel Air, στο Λος Άντζελες και κοστίζει μόλις… 250 εκατ. δολάρια.

Το ακίνητο βρίσκεται στην ιδιοκτησία του μεγιστάνα και ιδιοκτήτη τεχνολογικής εταιρίας Bruce Makowsky, ο οποίος ονειρεύτηκε τις εξωφρενικές ανέσεις του ακινήτου, αντλώντας την έμπνευσή του από το δικό glamorous lifestyle.

Το

ακίνητο εκθρόνισε το προηγούμενο ρεκόρ-κάτοχο, το οποίο ήταν ένα αρχοντικό αξίας 195 εκατ. δολαρίων στο Manalapan, στη Φλόριντα.

Το αρχοντικό έχει έκταση 38.000 τετραγωνικά πόδια, και έρχεται με custom-made έπιπλα πολυτελείας, στεγάζει 12 υπνοδωμάτια, 21 μπάνια, τρεις κουζίνες, αίθουσα μπόουλινγκ, ένα σινεμά, μια πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων με δικό της μπαρ, και μια αίθουσα με… γλυκά αξίας 200.000 δολαρίων.

Παράλληλα στο ακίνητο υπάρχει μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 30 εκατ. δολαρίων και 130 έργα τέχνης, ενώ ο παράδεισος ολοκληρώνεται με ένα ελικόπτερο.

Το τίμημα των 250 εκατ. δολαρίων δεν περιλαμβάνει μόνο τις παραπάνω ανέσεις. Ο Makowsky έχει υπολογίσει το κόστος των επτά υπαλλήλων που εργάζονται στο ακίνητο με πλήρες ωράριο.

Ο μεγιστάνας, ο οποίος έχτισε την περιουσία του πουλώντας τσάντες για QVC, έχει πουλήσει εννέα σπίτια σε δισεκατομμυριούχος τα τελευταία έξι χρόνια. Πήρε την ιδέα για το μέγα-αρχοντικό βλέποντας πλούσιους να επενδύουν σε σκάφη αναψυχής.

«Σήμερα, οι άνθρωποι ξοδεύουν 300 εκατ. δολάρια για ένα γιοτ και το χρησιμοποιούν περίπου οκτώ εβδομάδες το χρόνο», είπε στην εφημερίδα. «Στη συνέχεια, ζουν σε ένα σπίτι αξίας από 30 εκατ. έως 40 εκατ. δολάρια.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια και περισσότερα από 250 άτομα για να τελειώσει το σπίτι των 250 εκατ. δολαρίων.

Η τηλεόραση στο δωμάτιο ψυχαγωγίας καταλαμβάνει σχεδόν 30 πόδια, ενώ στο ιδιωτικό σινεμά μπορούν να καθίσουν 40 άτομα.

«Αυτό το σπίτι ήθελα να σπάσει όλα τα καλούπια. Το επίπεδο της ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια σε αυτό το σπίτι είναι αξεπέραστη. Και ήθελα να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο συναίσθημα που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας.»

ακριβό σπίτιΗΠΑελικόπτεροοινοποιείααμάξιααυτοκίνηταπολυτέλειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα