Στ. θεοδωράκης: Γελοία η πρόταση Καμμένου

Πολιτική

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις «γελοίες» (όπως τις χαρακτήρισε) προτάσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ

στην χώρα μας - γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο λεγόμενο «plan b» που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία Ελλάδος - FYROM στις ΗΠΑ και τις προτάσεις του για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν σταμάτησε εκεί και πρόσθεσε: «Γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;) συνεχίζει ο κ. Θεοδωράκης και καταλήγει ενθυμούμενος παλαιότερες τοποθετήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ: «Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα, καθότι ο κ. Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής».

Τέλος αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό, που τον καλεί να αναλάβει κι εκείνος τις ευθύνες του. «Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας - σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα».

Στ. ΘεοδωράκηςΚαμμένοςΗΠΑσυμφωνία ΠρεσπώνPlan BHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα