Σπαρτιάτες: Τρίτη απώλεια μετά την ποινική δίωξη – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Διονύσης Βαλτογιάννης

Και τρίτη ανεξαρτητοποίηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών που φυλλοροεί μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μετά τον Γιώργο Μανούσο και τον Γιάννη Δημητροκάλλη, την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης, ο οποίος εξελέγη βουλευτής χωρίς ποτέ να λάβει σταυρό, καθώς δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Βαλτογιάννης

είναι αγρότης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν οργανωμένος στη Χρυσή Αυγή. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες του με τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ είναι κουμπάρος του πρώην Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Ηλία Μπαρμπαρούση, ο οποίος έδωσε το χρίσμα και έκανε μεγάλο προεκλογικό αγώνα υπέρ του.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Διονύση Βαλτογιάννη αριθμεί πλέον 7 βουλευτές. Έχουν ήδη αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Φλώρος (3/9/23), ο Χάρης Κατσιβαρδάς (25/1/24) και οι Γιώργος Μανούσος και Γιάννης Δημητροκάλλης την περασμένη εβδομάδα (4/4/24).

Υπενθυμίζεται ότι εάν ο Βασίλης Στίγκας χάσει κι άλλους βουλευτές και μείνει με κάτω από πέντε, διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η επιστολή του Βαλτογιάννη στον Τασούλα

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την τραγωδία, αλλά και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης»

ΣΥΡΙΖΑ για ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την επικοινωνιακή, μικροπολιτική διαχείριση των ελληνοτουρκικών»

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το άρθρο μου που προκάλεσε την οργή του Μαξίμου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπαρτιάτες, Τρίτη, – Ανεξαρτητοποιήθηκε, Διονύσης Βαλτογιάννης,spartiates, triti, – anexartitopoiithike, dionysis valtogiannis