Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ελένης Πέτα (Photo)

ΕΛΛAΔΑ

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι επιλεκτικές και επιθυμεί το ενδιαφέρον του κοινού να αφορά τη δουλειά της. Για τον λόγο αυτόν, φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι συνεντεύξεις της είναι σπάνιες.

Ο λόγος για την Ελένη Πέτα που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δισκογραφίας τη δεκαετία του ‘90 και συνεργάστηκε με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές. Η τραγουδίστρια παρευρέθη στο στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου και απαθανατίστηκε

από τον φωτογραφικό φακό.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2014 είχε μιλήσει για την πορεία της στο τραγούδι και την προσωπική της ζωή, λέγοντας τα εξής:

"Είναι αρκετά τα χρόνια που απέχω, έχω επιλέξει ένα δικό μου δρόμου, έγινα και μητέρα, έχω αποκτήσει ένα γιο, και έχω αφοσιωθεί σ’ αυτόν. (...) Πέρασα από τους μεγάλους χώρους και δούλεψα με πολύ μεγάλα ονόματα, όπως με τον Πάριο, τον Μητροπάνο, τον Τερζή, αλλά ένιωθα πάρα πολύ άβολα. Δεν μ’ άρεσε το κατεστημένο σ’ αυτούς τους χώρους, αυτό που ήθελαν από μένα, αυτή η προβολή του κορμιού αντί της φωνής, η νοοτροπία αυτή δεν με έβρισκε σύμφωνη, ένιωθα άβολα που τρώγανε, που πετάγανε λουλούδια. Ήθελα να ακολουθήσω έναν πιο δημιουργικό δρόμο, να πω τραγούδια που μ’ αρέσουν, να το ψάχνω λίγο περισσότερο, και αυτό έκανα μερικά χρόνια μετά. Μια μέρα είπα δεν θα ξαναμπώ σ’ αυτούς τους χώρους. Είχα κουραστεί πάρα πάρα πολύ. Άλλαξα, λοιπόν, δισκογραφική, πήγα σε μια άλλη με έναν παραγωγό που με πίστεψε και αρχίσαμε να ψάχνουμε μαζί περισσότερο το υλικό μου, το βρήκαμε. Και τότε έγινε και η μεγάλη επιτυχία για μένα, με ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών πριν όπου έψαχνα να βρω τι μου ταιριάζει. Δεν ήξερα τι ήθελα στην αρχή, ήξερα τι δεν ήθελα, να είμαι σε μεγάλα μαγαζιά και να φοράω τουαλέτες και να λέω τραγούδια που δεν με εξέφραζαν, με όλο αυτό το κατεστημένο. Πέρασα δύσκολα για να περάσω από το εμπορικό στο έντεχνο, με απέρριπταν, άκουγα διάφορα υποτιμητικά, “τι δουλειά έχεις εσύ που έρχεσαι από την Ποσειδώνος”, οι πόρτες ήταν κλειστές. Ανατρέχοντας στο παρελθόν μου, στις πίστες, στην καλή ζωή και τα πολλά χρήματα, θεωρώ ότι υπήρξα αρκετά ηλίθια και αναρωτιέμαι πως τα έκανα εγώ αυτά τα πράγματα; Ήμουν μέσα σε εκείνο το καθεστώς, αλλά τελικά είδα ότι όλα αυτά δεν μου έδιναν χαρά, το θεώρησα ανοησία".

Πηγή: NDP PHOTO AGENCY

Ελένη Πέταδημόσια εμφάνισησπάνιαφωτογραφίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα