Σοβαρές καταγγελίες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη: Ωμή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου

Σαφείς αιχμές για τον εκλεγέντα Οζγκιούρ Φερχάτ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη αφήνει με ανάρτησή της η Ελένη Λαφτσή, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον δήμο Κομοτηνής που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Λαφτσή κάνει λόγο για ωμή και αισχρή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου

σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης.

Δίχως να τον κατονομάζει, η κα Λαφτσή εξαπολύει πυρά εναντίον του Οζγκιούρ Φερχάτ χαρακτηρίζοντάς τον «αριστερό δεκανίκι» όπως επίσης και εναντίον όσων «προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου».

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη! Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη. Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».

Σημειώνεται πως πρώτος σε ψήφους στη συγκεκριμένη περιφέρεια είναι ο Οζγκιούρ Φερχάτ του ΣΥΡΙΖΑ με 12.208 σταυρούς (ενσωμάτωση σταυρών στο 94,35%), ενώ επίσης εκλέγονται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης της ΝΔ και ο Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή κριτική από Γιώργο Τσίπρα – «Μας έφτυσαν, δεν βρέχει»

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Εκλογές στις 25 Ιουνίου

Δένδιας: Η κράτηση του Φρέντι Μπελέρη στο επίκεντρο της συνάντησης με την Αλβανίδα ΥΠΕΞ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρές, ΣΥΡΙΖΑ, Ροδόπη, Ωμή,sovares, syriza, rodopi, omi