Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας από την κακοκαιρία (photos -video)

ΕΛΛAΔΑ

Προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία σε περιοχές της Αττικής. Η ισχυρή νεροποντή προκάλεσε πτώσεις δέντρων και πλημμύρισαν πολλά σπίτια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 100 κλήσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας.

Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε Λακωνία και Καλαμάτα

Αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα, μαγαζιά κατεστραμμένα και δέντρα πεσμένα στους δρόμους είναι μερικές από τις εικόνες που προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας ένας ισχυρός ανεμοστρόβιλος στη

Σκάλα Λακωνίας. Επιπλέον, υπήρξαν τραυματίες, αλλά ευτυχώς όχι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το apela.gr, η περιοχή δεν έχει ρεύμα αυτή τη στιγμή, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Πηγή φωτογραφιών: apela.gr

Επιπλέον, ισχυρή καταιγίδα έπληξε και την περιοχή του Ασπροχώματος στην Καλαμάτα, προκαλώντας τεράστιες ζημιές. Ανεμοστρόβιλος "χτύπησε" εξίσου την περιοχή και σύμφωνα με το tharrosnews.gr, άνοιξαν τάφοι του νεκροταφείου και ντελαπάρισε μια νταλίκα κλείνοντας το ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, ύστερα από τα φανάρια της Διασποράς.

Αυτή την ώρα Πυροσβεστική, Αστυνομία και συνεργεία της ΔΕΗ διενεργούν επιχειρήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: tharrosnews.gr

Πλημμύρες έπληξαν Πάτρα και Πρέβεζα

Πλημμύρες σε υπόγεια και προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 50 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια καταστημάτων και σπιτιών.

Επίσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με μεγάλη δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Όθωνος Αμαλίας και μάλιστα πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να εισέλθουν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να διασχίσουν το κέντρο της Πάτρας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Επίσης, προβλήματα έχουν προκληθεί και σε άλλους δρόμους της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα περισσότερα προβλήματα έχουν καταγραφεί στο κέντρο της πόλης. Στο μεταξύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πλημμύρισε το κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου, που βρίσκεται στη λιμενική ζώνη και σήμερα θα παραμείνει κλειστό.

Πηγή βίντεο: patrastimes.gr

Καταρρακτώδης βροχή ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στην Πρέβεζα μετατρέποντας τους δρόμους της περιοχής σε ποτάμια.

Το νερό έφτασε μέχρι το μισό μέτρο σε κάποια σημεία παρουσιάζοντας προβλήματα στη Λ. Ειρήνης και στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρει το pamepreveza.gr.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική, ενώ είναι αδύνατος ο συνολικός απολογισμός των ζημιών.

Μέχρι στιγμής δεκάδες είναι οι κλίσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ δεν είναι δυνατόν έως τώρα να γίνει συνολικός απολογισμός των ζημιών…

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: pamepreveza.gr

Προβλήματα στα Χανιά

Από τις 10:30 το πρωί «άνοιξαν» οι ουρανοί καθώς βρέχει καταρρακτωδώς στο νομό Χανίων. Η φθινοπωρινή μπόρα με αστραπές και βροντές αιφνιδίασε τους περισσότερους πολίτες με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα», κυρίως σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, χωρίς ωστόσο, μέχρι και τώρα, να έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

κακοκαιρίαπλημμύρεςανεμοστρόβιλοςΠυροσβεστικήκοπές δέντρωνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα