Σούγια: Μία παραλία βγαλμένη από όνειρο (Video)

Aν κάποιος αναζητά παραλία για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, ο προορισμός του είναι η Σούγια στην Κρήτη, μια παραλία βγαλμένη από όνειρο.

Γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα νερά σε συνδυασμό με άγρια ομορφιά του τοπίου, καθώς και σπηλιές που αξίζει να εξερευνήσει κανείς, συνθέτουν τον προορισμό που ψάχνει κανείς για ηρεμία.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην παραλία που είναι στο κέντρο του οικισμού μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας δίπλα στα καφέ των μικρών τουριστικών μονάδων.

Η ανατολική παραλία όμως,

που είναι και η πιο όμορφη είναι η παραλία των γυμνιστών. Εδώ επιτρέπεται το ελεύθερο camping και το βράδυ θα δείτε παρεάκια να ανάβουν φωτιές και να τραγουδούν.

Αν δεν είστε οπαδός του ελεύθερου camping, στη Σούγια υπάρχουν μικρές τουριστικές μονάδες, που μπορείτε να μείνετε. Για φαγητό υπάρχουν αρκετές επιλογές, ελληνικό, κρητικό, ξένη κουζίνα, γκουρμέ.

Πάρτε το καραβάκι από τη Σούγια, με ή χωρίς αυτοκίνητο και δείτε τα νότια παράλια της δυτικής Κρήτης όπως δεν τα έχετε ξαναδεί. Αν θέλετε να συνδυάσετε τη Σούγια και με άλλον προορισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε την Παλαιόχωρα, όπου μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο σε μία περίπου ώρα ή να πάρετε το καραβάκι που κάνει τη διαδρομή.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Συνάντηση Τσίπρα με Τσιόδρα στη Βουλή

Ιερώνυμος για εμβολιασμούς: Η Εκκλησία στην προσπάθεια για το καλό του λαού

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο με τους εμβολιασμούς και σε απελπισία με τον τουρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα