Σου Κου Family: Όσα είπε για τη Χριστίνα Πολίτη η Αντελίνα Βαρθακούρη (Videos)

MEDIA

 

Πρεμιέρα χωρίς τη Χριστίνα Πολίτη έκανε η ομάδα του «Σου Κου Family».  

Αφού παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες της εκπομπής, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι παρά το γεγονός ότι η εκπομπή είναι ψυχαγωγική δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστες τις καταγγελίες για το χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου. 

Αμέσως μετά προβλήθηκε σχετικό βίντεο που συνόψιζε τις καταγγελίες, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την περίπτωση του Κώστα Σπυρόπουλου - συντρόφου της κοσμικογράφου και συνεργάτιδας της εκπομπής. 

«Πιθανόν να γνωρίζετε ότι η Χριστίνα Πολίτη

είναι συνεργάτης της εκπομπής μας και πιθανόν να πιστεύατε ότι θα είναι εδώ σήμερα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Λόγω κάποιου προσωπικού θέματος με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο δεν θα είναι στην παρέα μας αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να σταματήσει αυτό το θέμα εδώ» ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Εύλογα η συζήτηση κινήθηκε στο κίνημα #metoo. Σε εκείνο το σημείο η Αντελίνα Βαρθακούρη ομολόγησε ότι έχει δεχτεί εργασιακό bullying όχι σεξουαλική παρενόχληση και ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατέθεσε τη δική του εμπειρία.

Η παρατήρηση στο Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας ότι δέχεται σεξουαλική παρενόχληση κάθε μέρα στο σπίτι του όμως η σύζυγός του δεν ήθελε επ’ ουδενί να αστειευτεί με το θέμα και τον έκοψε απότομα λέγοντάς του: «Δεν θέλω πάνω σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιουδήποτε είδους χιούμορ, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τέτοιες στιγμές. Συγγνώμη που επεμβαίνω. Ως γυναίκα και ως μάνα παίρνω θέση και αυτή είναι με φτερούγες  ανοιχτές δίπλα σε κάθε άνθρωπο που θέλει να βγάλει από μέσα του αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχτεί κάτι που τον έχω πληγώσει. Και εγώ έχω νιώσει άσχημα και δεν εννοώ σεξουαλικά αλλά εργασιακά».

Αντελίνα ΒαρθακούρηΧριστίνα ΠολίτηΚώστας ΣπυρόπουλοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα