Σοκαριστικές εικόνες από φυλακή στις Φιλιππίνες - 3.800 τρόφιμοι ζουν σε χώρο φτιαγμένο για 800 άτομα

ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες εικόνες δείχνουν την καθημερινή ζωή των 3.800 τροφίμων που βρίσκονται σε μια από τις πιο γνωστές φυλακές των Φιλιππίνων, που έχει χτιστεί για να χωράει μόλις 800 άτομα.

Οι φυλακισμένοι ψάχνουν για μια γωνία ή ένα σημείο που να είναι ελεύθερο για να κοιμηθούν, βγάζουν κατσαρίδες από το φαγητό τους και υποφέρουν από εξανθήματα και άλλες δερματικές ασθένειες λόγω της έλλειψης νερού και σωστού αερισμού του χώρου.

Μέσα στην φυλακή «Quezon City» στην Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, υπάρχει μια διαρκή μάχη για χώρο,

νερό, φαγητό σε μια ανθυγιεινή εγκατάσταση.

Καθώς 160 με 200 τρόφιμοι έχουν στριμωχτεί σε ένα κελί για 20 άτομα, οι φυλακισμένοι βγάζουν σειρές για να κοιμηθούν στο τσιμέντο ένος εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ, σε σκαλιά, κάτω από κρεβάτια και αιώρες που φτιάχτηκαν από σεντόνια.

Ο Ρέιμουντ Νάραγκ δηλώνει πως ήταν 20 χρονών όταν κατηγορήθηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και, την δολοφονία ενός νεαρού άντρα στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με το GMA Network.

O Ρέιμουντ Νάραγκ, που εξέτισε ποινή 7 ετών στην φυλακή των Φιλιππίνων.

O κ. Νάραγκ εξέτισε ποινή 7 χρόνων μέσα στην φυλακή, όπου δήλωσε πως βρισκόταν σε ένα κελί με άλλους 30 άντρες αντί για 5, για τα οποία είχε χτιστεί το κελί, και ζούσε από μια δίαιτα που περιλάμβανε μόνο αποξηραμένο ψάρι που σύμφωνα με τον ίδιο μετά βίας τον κρατούσε ζωντανό.

Στο βιβλίο του «Ελευθερία και Θάνατος Μέσα στην Φυλακή» ο κ. Νάραγκ περιγράφει με λεπτομέρειες τις φρικιαστικές συνθήκες ζωής που περνάνε καθημερινά οι τρόφιμοι.

«Για σχεδόν 7 χρόνια, έβλεπα τον θάνατο για κάθε στιγμή της ζωής μου μέσα στην φυλακή», δήλωσε.

Φιλιππίνεςφυλακή3.800 άτομα800ΜανίλαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα