Σοκ στην Τουρκία από διπλή γυναικοκτονία – Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο και την κόρη του (photo/video)

Δίπλη γυναικοκτονία με δράστη έναν 46χρονο άνδρα ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12 σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Ερζερούμ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του Καντριγιέ μετά από καβγά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν αυτή προσπάθησε να τον σταματήσει.

Erzurum’da kıskançlık cinayeti: Eşi ve kızını öldürdü: Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle

tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye… https://t.co/hVPXfHE8Lh pic.twitter.com/nBwAAbrT8R

— TR HABER || Tüᴍ Hᴀʙᴇʀʟᴇʀ (@tr_hbr) March 14, 2024

Κατά τις πρώτες πληροφορίες η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στις 00:20 σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Ερζερούμ.

Kıskançlık cinneti; hemşire eşi ve kızını öldürdü #SeyFer #Bahar #Mogan
Mehmet Akif Ersoy / Hamza Dağ / Atletico Madrid /Buket Aydınhttps://t.co/Ap7p5JJ8S7 #sondakika erzurum pic.twitter.com/GBNEtVkqYX

— analiz360 (@analiz360haber) March 14, 2024

Όπως ανέφεραν στα μέσα τούρκοι αξιωματούχοι, ο 46χρονος άντρας, που εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής γεωγραφίας σε σχολείο, περίμενε να πέσουν για ύπνο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του, για την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Στο άκουσμα του καβγά η Ασουντέ, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκονταν οι γονείς της.

Κάποια στιγμή ο Ζουλκούφ, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίρι για το ψωμί από την κουζίνα και επιτέθηκε στη γυναίκα του αλλά και την κόρη του που προσπάθησε να τον σταματήσει.

ÖĞRETMEN KOCA, HEMŞİRE EŞİNİ 16, KIZINI İSE 12 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Erzurum’da 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçak… pic.twitter.com/v6xXxUSxN9

— Yurttan Haberler (@yurttanhabercom) March 14, 2024

Οι αδελφές του Μποσκούν, που άκουσαν τις φωνές, παρενέβησαν καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν, ωστόσο εκείνος έτρεξε ξανά στην κουζίνα, πήρε ένα άλλο μαχαίρι και επιτέθηκε ξανά στα θύματα του.

Μητέρα και κόρη κατέρρευσαν αιμόφυρτες και ο Ζουλκούφ Μποσκούν τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί κάποιες ώρες αργότερα.

Κατά τον έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του δράστη έφερε 16 τραύματα από μαχαίρι και η κόρη της 12.

Ο 46χρονος σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν με ψυχιατρικά προβλήματα.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Αδιανόητο! Μοναχός… δέρνει γυναίκα με ζώνη μέσα στη Μονή Αββακούμ (video)

Γάζα: Λιμοκτονούν οι άμαχοι, με το «σταγονόμετρο» η ανθρωπιστική βοήθεια

Γάζα: Ο 13χρονος Παλαιστίνιος «τρομοκράτης» με τα… βεγγαλικά – Τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη (σκληρές εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Τουρκία, – Μαχαίρωσε,sok, tourkia, – machairose