Σοκ για τη διάσημη σταρ: Ανησυχίες για την υγεία της λόγω... σχέσης (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το 2017 ήταν μια θυελλώδης χρονιά για τη διάσημη σταρ: πήρε μια μεγάλη απόφαση για την υγεία της, επανασυνδέθηκε με τον πρώην αγαπημένο της και τσακώθηκε με τη μητέρα της. Ωστόσο, φαίνεται ότι το 2018 δεν μπαίνει γι' αυτή με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο λόγος για την Σελένα Γκόμεζ, η οποία υπεβλήθη σε μεταμόσχευση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια του λύκου που απειλούσε τη ζωή της και, λίγο καιρό μετά, επανασυνδέθηκε με τον αγαπημένο της Τζάστιν Μπίμπερ.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό,

η επανασύνδεση με τον διάσημο τραγουδιστή έκανε έξαλλη τη μητέρα της Σελένα, η οποία θεωρεί ότι η σχέση κάνει κακό στην κόρη της και, μάλιστα, η μία έκανε unfollow στην άλλη στο Instagram.

Φαίνεται, όμως, ότι εκτός από τη μητέρα της, και ο κύκλος της Σελένα ανησυχεί για την υγεία της σταρ, καθώς, όπως αναφέρουν η Daily Mail και το US Weekly, η σχέση της με τον Μπίμπερ μπορεί να την κάνει να μην δώσει την απαραίτητη προσοχή στη μετεγχειρητική περίοδο.

Στα ίδια ΜΜΕ, φίλοι της Σελένα φέρονται να έχουν πει ότι πρέπει να αποφεύγει διά ροπάλου κάθε ψυχολογική τρικυμία και κάθε άγχος που μπορεί να προκαλέσει επειδείνωση της κατάστασής της.

Σελένα ΓκόμεζΥγείαΤζάστιν ΜπίμπερHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα