Σμαράγδα Καρύδη: Το μήνυμα που έγραψε για τον Σπύρο Μπιμπίλα

ΕΛΛAΔΑ

 

Για τον φίλο της, πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα έγραψε ένα μήνυμα η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

«Τον γνώρισα στις αρχές της δεκαετίας του 90 στο ανοιχτό θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη μόλις βγήκα στο θέατρο. Ήταν πάντα γλυκός, μαλακός, ευγενής, είχε πάντα μια πηγαία χαρά και απίστευτη ενέργεια και όρεξη για όλα» ανέφερε η ηθοποιός.

«Βοηθούσε από τότε τους πάντες,

Μάζευε τα ένσημά μας, έφτιαχνε τις φορολογικές μας δηλώσεις και για οτιδήποτε διαδικαστικό που ήξερε καλά και εμείς είχαμε άγνοια απευθυνόμασταν σε αυτόν. Το έκανε με όρεξη χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι. Μόνο από την καλή του την καρδιά» είπε.

«Όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ίδιος που τρέχει στα σπίτια των ηλικιωμένων και άπορων ηθοποιών, τους φροντίζει και τους πηγαίνει φαγητά. Το παρατσούκλι του τότε στο Ανοιχτό Θέατρο ήταν ο Άγιος Μπιμπίλας. Αυτό» πρόσθεσε.

Αυτή την ανάρτηση αναδημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο Facebook και έγραψε:

«Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σμαράγδα Καρύδη που την ξέρω από παιδί, μιας κι ήμουν ο αγαπημένος των γονιών της της Tζουλιας και του Ντίνου, που θυμίζει παλιές ιστορίες τότε που είμασταν όλοι στην σπουδαία ομάδα του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του μοναδικού σκηνοθέτη και δασκάλου μας Γιώργου Μιχαηλίδη που τόσο μας λείπει…».

Σμαράγδα ΚαρύδηΣπύρος ΜπιμπίλαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα