Σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ καναλιών για την τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου

Σε «μονομαχία»που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ήταν εκείνη για το μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα τηλεθέασης της Παρασκευής μεταξύ Alpha- Mega για να επικρατήσει με μικρή διαφορά τελικά το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Σε άλλη αναμέτρηση της ημέρας ο ΑΝΤ1 επικράτησε του Star. Το κανάλι του Αμαρουσίου στη ζώνη «βαρόμετρο» είχε αφενός το «VINYΛΙΟ» αφετέρου την ταινία «Ο άνθρωπος

του Θεού» με θέμα τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και στον αντίποδα το Star είναι νέο επεισόδιο του «MasterChef».

Ο Σκάι- προς το παρόν άνευ «Survivor all star»- είδε το μερίδιο του να διαμορφώνεται στο 8,5%.

Το Σάββατο όμως το κανάλι του Φαλήρου βελτίωσε το μέγεθος του κομματιού από την πίτα τηλεθέασης κατά περιπου τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες. Στην μεταβολή αυτή έπαιξε ρόλο κυρίως η καλύτερη απόδοση της πρωινομεσημεριανής ζώνης (ήτοι «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», «Δεκατιανοί» και «Γειά σου»). Την ίδια μέρα ό,τι κέρδισε ο Σκάι σχεδόν φαίνεται να το έχασε το Mega, συγκρίνοντας τα μερίδια των δύο σταθμών από τη μία ημέρα στην άλλη.

Μικρή υποχώρηση είχε ο Alpha, αλλά με μερίδιο 13,6% είχε το καλύτερο μερίδιο από όλα τα κανάλια.

Πρωτιά για τον Σκάι την Κυριακή χάρη στο «Survivor all star» με τη διαφορά ότι αν και βελτιωμένο το μερίδιο του σταθμού από τη μία ημέρα στην άλλη, από Κυριακή σε Κυριακή ήταν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μικρότερο.

Το ριάλιτι χθες το βράδυ είχε τηλεθέαση ανάλογη με το επεισόδιο της προπερασμένης Κυριακής μέχρι μια χρονική στιγμή, διότι απέναντι οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» με τις εξελίξεις στις ιστορίες τους, τράβηξαν μεγαλύτερη προσοχή από ότι πριν από μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

«Το Βραχιόλι της Φωτιάς»: Υψηλής ποιότητας και αισθητικής η μίνι σειρά της ΕΡΤ

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ ομολογεί στον Σταύρο την αγάπη της για τον Αστέρη (Videos)

Καραγκιόζης: Αναβιώνει στην τηλεόραση (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκληρές, Παρασκευοσαββατοκύριακου,sklires, paraskevosavvatokyriakou