Σκάνδαλο λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό κόντεψε να τινάξει στον αέρα την Eurovision (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Λίγο πριν από την έναρξη πρώτου ημιτελικού της Eurovision χθες το βράδυ στη Στοκχόλμη στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα προκλήθηκε σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τους Ρώσους.

Όπως είναι γνωστό, το 50% της βαθμολογίας κάθε χώρας που ψηφίζει προέρχεται από μία πενταμελή επιτροπή. Οι κριτές παρακολουθούν τη γενική πρόβα και βάζουν την βαθμολογία τους, η οποία δεν αποκαλύπτεται παρά μόνο στο τέλος του τελικού της Eurovision.

Η

ρωσική κριτική επιτροπή κάπου το 'χασε και ένα από τα μέλη της αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τις πρόβες και όσα γίνονταν στο χώρο που βρισκόντουσαν τα μέλη της επιτροπής.

Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, η κριτής αποκαλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση της συμμετοχής της Ολλανδίας και της Αρμενίας μέσα από το κλειστό δορυφορικό κύκλωμα, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της EBU. Ύστερα, φανερώνει μέρος της βαθμολογίας της, όπου φαίνεται να είναι υπέρ του «Slow Down» και των «Argo» που προηγήθηκαν – κάτι που επίσης απαγορεύεται από τους υπευθύνους της Eurovision.

Eurovisionκριτική επιτροπή ΡωσίαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα