Σκάνδαλο emails: Αυτός είναι ο γαλάζιος χειροκροτητής που τσούρνεψε τα στοιχεία ψηφοφόρων για την Ασημακοπούλου (videos)

Στο επίκεντρο της αδιανόητης υπόθεσης με τα emails που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους ψηφοφόρους του Εξωτερικού βρίσκεται, ανάμεσα σε άλλα και ένα πρόσωπο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, ο οποίος έχει κάνει… καριέρα στο X (twitter) ως μέγας χειροκροτητής. Πρόκειται για τον γραμματέα της ΝΔ για τον Απόδημο Ελληνισμό Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Το συγκεκριμένο κομματικό στέλεχος, η παραίτηση του οποίου από την κομματική θέση είναι τυπική υπόθεση, φαίνεται να ήταν ο άνθρωπος

που ως συνεργάτης του γενικού γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, διέρρευσε τα στοιχεία των αποδήμων στην κυρία Ασημακοπούλου.

Η περίεργη αυτή κομματική φυσιογνωμία έχει διακριθεί και σχολιαστεί αναλόγως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ζέση με την οποία εντοπίστηκε να χειροκροτεί σε εκδήλωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήτανε όλοι τους άριστοι.

Μετά την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, χάσαμε και τον…Ηead of Diaspora, Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ, Νίκο Θεοδωρόπουλο, Στοπ.

Τους αποχαιρετούμε με ένα ζεστό χειροκρότημα.#αριστοι… pic.twitter.com/udcVPTZj7N

— Ομάδα Μνήμης (@OmadaMnimis) March 15, 2024

Αναφέρθηκαν ως και… ανησυχίες μήπως σπάσει κάνα χέρι έτσι που χειροκροτεί. Τελικά «έσπασε» το κεφάλι του (με την πολιτική έννοια των όρων) με την προσπάθειά του να εξυπηρετήσει την κυρία Ασημακοπούλου.

Ο head of diaspora
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ pic.twitter.com/tmRC1kx8nt

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) March 15, 2024

Πλήγμα για τη ΝΔ κ τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ώρες να παραιτηθεί και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος. pic.twitter.com/7Nkk1btXZ7

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) March 15, 2024

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται

Φάμελλος προς Μητσοτάκη για μη φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό τομέα το 2023

Προσπάθεια να λιώσουν οι πάγοι Εκκλησίας – Κυβέρνησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκάνδαλο, Αυτός, Ασημακοπούλου,skandalo, aftos, asimakopoulou