Σκανδαλίδης: Το μήνυμα για τον «Κεντρώο» χώρο και τους… «ΠΑΣΟΚογενείς» υποστηρικτές του Μητσοτάκη

Συζήτηση προκάλεσε η συνέντευξη του Κώστα Σκανδαλίδη στο topontiki.gr και συγκεκριμένα η αναφορά του για τον «Κεντρώο» χώρο και τους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Σκανδαλίδης έστειλε μήνυμα προς του «ΠΑΣΟΚογενείς» υποστηρικτές του Πρωθυπουργού λέγοντας: «Κάποιοι στην αγωνία τους για την αποκάλυψη του αντιδημοκρατικού και αυταρχικού τρόπου που κυβερνάται η χώρα έσπευσαν ξανά με τις δημοσκοπήσεις να στοιχειοθετήσουν ότι «δεν έγινε και κάτι» στο κεντρώο

προφίλ που πουλά η Κυβέρνηση. Πλανώνται. Αγνοούν ότι για το χώρο που αναφέρονται η δημοκρατία δεν είναι παρεμπίπτον ζήτημα. Είναι η ουσία της πολιτικής στάσης των «κεντρώων» πολιτών. Το τραύμα για τη νεοδεξιά είναι βαρύ. Εμείς που αυθεντικά τον εκφράζουμε έχουμε εμπιστοσύνη στην ετυμηγορία του».

Το μήνυμα του Κώστα Σκανδαλίδη ήταν σαφές και για τους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Στις αρχές του μήνα ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης είχε επιτεθεί στον Κώστα Σκανδαλίδη με ανάρτησή του στο Facebook. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Φλωρίδης είχε κατηγορήσει τον κ. Σκανδαλίδη για «χοντρό δούλεμα» στο ζήτημα της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Πλεύρης εναντίον Κωνσταντίνου Πλεύρη: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Βιβλίο για την ενεργειακή κρίση θα παρουσιάσει ο Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ: Με Σόλτς, Σάντσεθ, Κόστα και Σάνα Μαρίν ο Ανδρουλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα