ΣΚΑΪ: Πειραματισμοί μετά τα «συννεφάκια» στην πρωινή ζώνη

«Άρχισαν τα παρατράγουδα». Με αυτή τη φράση παιδί της πιάτσας θα μπορούσε να περιγράψει τα «συννεφάκια» που άρχισαν να σχηματίζονται στον «ουρανό» της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Φαλήρου το σχήμα με τρείς παρουσιαστές επί τηλεοπτικής σκηνής στην εκπομπή «Σήμερα» πιθανόν να εμφανίζει κάποιες δυσλειτουργίες, τις οποίες στο κανάλι από την Τρίτη 13 του μήνα δοκίμασαν να διαχειριστούν με αναδιανομή του χρόνου και τη «νύφη» προς ώρας «πληρώνει» η Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος που πήρε μεταγραφή στο κανάλι του Φαλήρου από τον ΑΝΤ1

έπειτα από τη λήξη της σύμβασής της, για τον οποίο είχε αφήσει στο Open μόνο του τότε τον Άκη Παυλόπουλο, περί τα μέσα της εκπομπής του Σκάι «χάθηκε» από την εικόνα και στα γενικά πλάνα ήταν οι Δημήτρης Οικονομου – Άκης Παυλόπουλος.

Η Κουτροκόη από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το τέλος της εκπομπής «μπήκε και βγήκε» καναδυό φορές για να παρουσιάσει, όρθια πια μαζί με τους συμπαρουσιαστές της, που είχαν κι εκείνοι εν τω μεταξύ αφήσει τις θέσεις τους στο τραπέζι της εκπομπής, δύο, άντε τρία θέματα. Φαίνεται ότι στις πολιτικές συζητήσεις θα είναι εκτός, με βάση τη χρονική στιγμή που η δημοσιογράφος «απουσίασε».

Ίσως θεωρήθηκε πως η παρουσίαση της εκπομπής με τρεις δεν «τραβάει» και δοκίμασαν – προσωρινά ή μόνιμα; – να «ψαλιδίσουν» τον ρόλο της Κουτροκόη.

Κι ενώ συνέβησαν αυτά πρωινιάτικα, κύκλοι περί τον σταθμό υποστηρίζουν ότι μια «μουρμούρα» έχει προκαλέσει στους «Αταίριαστους» η αλλαγή ώρας της εκπομπής που επήλθε με την απόκτηση της Φαίης Σκορδά, η οποία – αλλαγή – επηρέασε και την απόδοση της εκπομπής τους. Για την ώρα πάντως η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ δείχνει να αντέχει τις πιέσεις του ανταγωνισμού με τη «μαγιά» που έχει από τον προηγούμενο καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία του Τύπου: «Μάστιγα» οι αγωγές κατά δημοσιογράφων, έρευνα – κόλαφος για υποκλοπές

«Μάχη» για την τηλεθέαση ανάμεσα σε σειρές και ένα γουέστερν (πίνακας)

United Media και Nova με ρυθμιστικό ρόλο στα βραβεία ΕΜΜΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα