ΣΚΑΪ: «Ανάσα» για την τηλεθέαση του σταθμού οι εκλογές

Οι εκλογές φαντάζουν σαν ευλογία για τον ΣΚΑΪ. Δεδομένου ότι υπάρχουν ανελαστικές υποχρεώσεις όπως ορίζονται από το σχετικό νομικό πλαίσιο σε προεκλογική περίοδο, ο προγραμματισμός του σταθμού προσαρμόζεται στα δεδομένα, όπως και στα άλλα κανάλια, με τη σεζόν να παρατείνεται.

Αυτό σημαίνει ότι μετατίθενται για τον Ιούλιο ολοκληρώσεις προγραμμάτων και για τον ΣΚΑΪ συγκεκριμένα το φινάλε του σόου «Survivor all star», το οποίο έχει δεσπόζουσα

θέση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του σταθμού και αποτελεί βαρόμετρο για τη δυναμική του απέναντι στον ανταγωνισμό, αντί για το τέλος Ιουνίου, μετατίθεται για τις αρχές Ιουλίου.

Η ραγδαία μεταβολή στο μερίδιο του σταθμού, όταν στο πρόγραμμα του δεν υπάρχει το ριάλιτι σόου, αλλά ο αγώνας για την καλύτερη δυνατή διαφημιστική απορρόφηση, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, διαμορφώνουν ανάσα δια των παρατάσεων προγραμμάτων του σταθμού.

Ο τελικός του σόου «Survivor all star» θα μεταδοθεί «ζωντανά» στις 12 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη. Λίγο νωρίτερα, στις 7 και 9 Ιουλίου αντίστοιχα, θα αποχαιρετίσουν τα πρωινάδικα του σταθμού, «Πρωινό μας» και «Γειά σου», τα οποία λειτουργούν υποστηρικτικά στο ριάλιτι σόου.

Διαβάστε επίσης:

«Αφύλακτη διάβαση»: Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τη σφαγή στο Δίστομο από τον Θωμά Σίδερη

Open: Νέο επιτελικό στέλεχος στον ορίζοντα για την «επόμενη μέρα»

Προβλήματα στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκάι, Ανάσα,skai, anasa