Σίσσυ Χρηστίδου: Το συγκινητικό φινάλε και η είσοδος του γιου της στο πλατό

Ραντεβού για τον Σεπτέμβρη έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου με το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκινημένη, η παρουσιάστρια έκλεισε την τελευταία εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.

Μετά τον αποχαιρετισμό της Ελένης Βουλγαράκη, που αποχωρεί από το «Χαμογέλα και Πάλι» μετά από πέντε χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου

ανέφερε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές πρέπει να γίνει. Εγώ δεν θέλω να αλλάζει τίποτα ποτέ, είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή τη συνθήκη, μετά την Άλκηστις Μαραγκουδάκη, είχα την ευλογία να έρθει ο Νίκος Κοκλώνης στη ζωή μου και να είναι ο άνθρωπος που για ό,τι χρειαστώ και έτσι όπως το ονειρεύομαι να μου στρώσει το χαλί και να μου πει πέρνα και πήγαινε στον δρόμο που θέλεις. Αυτό είναι ευλογία και το εύχομαι στον καθένα».

«Μέσα σε αυτήν την ελευθερία είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους μου. Ο κάθε άνθρωπος που είναι εδώ, είναι ευλογία, είναι ευτυχία, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους και για αυτούς που έρχονται ή φεύγουν. Όλους σας αγαπώ», τόνισε.

Στο συγκινητικό φινάλε, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε ακόμη και μια μεγάλη αγκαλιά. Ο μικρός της Σίσσυς Χρηστίδου, Μιχαή-Άγγελος, μπήκε στο στούντιο.

Η Σίσσυ ξαφνιάστηκε, τον πήρε αγκαλιά κρύβοντας το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης:

«Μαύρο Ρόδο»: Το αποκαλυπτικό φινάλε της σειράς

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

«Η Γη της Ελιάς»: Το φινάλε της σειράς

Keywords
Τυχαία Θέματα