Σήμερα η συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου για τον Μουζάλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιττή όπως φαίνεται θα είναι η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το θέμα Μουζάλα και τα περί «Μακεδονίας», όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Κι αυτό, καθώς κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε

νέα αναδίπλωση, καθώς υποβάθμισε το μέχρι πρότινος «έγκλημα» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε «λεκτικό λάθος».

Στη διάρκεια της ομιλίας του χθες στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος...εγώ κ. Βούλτεψη υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πρωθυπουργό. Εάν εσείς έχετε τη δύναμη καταθέστε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής διαβεβαίωσε πως θα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους -γιατί μεταξύ άλλων δεν είχε σχέσεις με τον Χριστοφοράκο και τα υποβρύχια- απαλλάσσοντας τουλάχιστον προοσώρας τον πρωθυπουργό από το άγχος της αναζήτησης νέου κυβερνητικού εταίρου.

Η αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου δεν θα μπορούσε, φυσικά, να περάσει ασχολίαστη από την αντιπολίτευση.

Ανεφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο Καμμένου - Μουζάλα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε προς τα υπουργικά έδρανα και είπε: «Λόγια του αέρα, δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά, σαν να μην τρέχει τίποτα, όλοι μαζί στις υπουργικές καρέκλες. Αυτοεξευτελισμός. Η ευθιξία και η υπευθυνότητα είναι λέξεις άγνωστες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Αλέξης ΤσίπραςΠάνος ΚαμμένοςΓιάννης ΜουζάλαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα