Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπέρ Κατρίν Ντενέβ: «Είπε μια μεγάλη αλήθεια»

ΚΟΣΜΟΣ

Στην έκκληση που υπέγραψε και η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, σύμφωνα με την οποία «οι άνδρες πρέπει να διατηρήσουν την δυνατότητα να παρενοχλούν τις γυναίκες», αναφέρθηκε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια πολιτικής συνέντευξης στην δημόσια τηλεόραση της Rai.

«Η Κατρίν Ντενέβ είπε μια μεγάλη αλήθεια, το να φλερτάρεις δεν αποτελεί προσβολή», τόνισε ο πρώην Καβαλιέρε, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική

έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

«Είναι φυσικό το ότι γυναίκες είναι ευχαριστημένες να τις φλερτάρει ένας άνδρας. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία διότι είναι πάντα οι γυναίκες που με φλερτάρουν. Το κύριο θέμα, βέβαια, είναι ότι το φλερτ πρέπει να παραμένει στο πεδίο της κοσμιότητας», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.

Πρόσφατα, παράλληλα, ο επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια, τόνισε ότι για το κόμμα του «η υπεράσπιση των γυναικών αποτελεί προτεραιότητα».

Υπενθυμίζεται ότι η ανοικτή επιστολή που υπέγραψε η Kατρίν Ντενέβ και άλλες 99 γυναίκες -και η οποία δημοσιεύθηκε από την γαλλική εφημερίδα Le Monde- προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από μέρους των οργανώσεων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, και πολλά επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜπερλουσκόνιΝτενέβσεξουαλική παρενόχλησηγυναίκεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα