Σέρρες: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο με το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές

ΕΛΛAΔΑ

Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές του δημοτικού Βαμβακόφυτου Σερρών ανετράπη στην Αγγίστα Σερρών, στο 39ο χιλιόμετρο της περιφερειακής Σερρών – Καβάλα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τις πρώτες εικασίες.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το περιστατικό συνέβη σε στενή γέφυρα μεταξύ Λευκοθέας και Αγγίστας Σερρών ενώ οι μαθητές του δημοτικού πήγαιναν εκδρομή στο σπήλαιο Αλιστράτη.

Πέρα από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, στο ατύχημα φέρεται

να εμπλέκεται και οδηγός νταλίκας που μετά το ατύχημα επιτάχυνε και εγκατέλειψε τους τραυματίες ενώ τώρα αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται το φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο λεωφορείο, που βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να ανατραπεί, ενώ φέρεται να σύρθηκε για κάποια μέτρα στην άσφαλτο.

Λόγω της υψομετρικής διαφοράς με την άκρη του δρόμου, το λεωφορείο ανετράπη, ενώ μέσα επέβαιναν περίπου 40 άτομα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλες τις τάξεις του σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί στο όχημα ένας μαθητής, που χρειάστηκε την επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν και βγήκαν μόνοι τους.

Το παιδί που απεγκλωβίστηκε είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα άνω άκρου, ενώ οι υπόλοιποι 13 συνολικά τραυματίες, που βρίσκονται στα νοσοκομεία Σερρών, Δράμας και Καβάλας είναι ελαφρά.

Συγκεκριμένα:
– Στο νοσοκομείο Δράμας βρίσκεται ένα παιδί
– Στο νοσοκομείο Σερρών βρίσκονται επτά παιδιά και δύο ενήλικες
– Στο νοσοκομείο Καβάλας βρίσκονται ένα παιδί και τρεις ενήλικες

photos από το infonews24.gr

τροχαίο Σέρρεςσχολικό λεωφορείομαθητές ΣερρώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα