Σέρρες: «Ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει στο σχολείο εκείνη τη μέρα» – Ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον θείο του 11χρονου (Video)

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 11χρονου Βασίλη που έχασε τη ζωή του στην φονική έκρηξη στο Δημοτικό σχολείο την τραγωδία που τους χτύπησε.

Ο θείος του 11χρονου αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ότι εκείνη την ημέρα, ο ανιψιός του είχε πει στους γονείς του ότι δεν θέλει να πάει στο σχολείο.

«Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει

σχολείο», τόνισε.

«Είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει χαμένος ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα», πρόσθεσε ο θείος του παιδιού.

Ο θείος του μαθητή ανέφερε ακόμη ότι στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδερφή του, που είδε τον 11χρονο την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι έχουν συλληφθεί ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε ο θείος του παιδιού.

Εν τω μεταξύ, σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του μικρού μαθητή στο A΄ Νεκροταφείο Σερρών, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί για το «ύστατο χαίρε».

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Η αγκαλιά του παίκτη του μπάσκετ Νίκου Παππά στη Μάγδα Φύσσα (Video)

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στα Τρίκαλα – Μόλις στα 8,8 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

ΣτΕ: Όχι σε οικονομική επιβράβευση σε παγκόσμιους πρωταθλητές αθλημάτων εκτός Ολυμπιακών Αγώνων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σέρρες, Ο Βασίλης, – Ανατριχιαστική, 11χρονου Video,serres, o vasilis, – anatrichiastiki, 11chronou Video