Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκε μετά από 60 ώρες μωράκι 20 ημερών – Κρατούσε μια τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του (Photos/Video)

Το θαύμα της ζωής βίωσαν για μια ακόμη φορά οι διασώστες που επιχειρούν στο Χατάι, την τουρκική επαρχία που επλήγη από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία.

Photo: achaber.com

Οι διασώστες με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μετά από 60 ώρες ένα αγοράκι μόλις 20 ημερών, τον Kerem Ağırtaş, ο οποίος βρισκόταν παγιδευμένος μέσα στο δωμάτιό του και κρατούσε στο χέρι του μία τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του. 


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σωστικά συνεργεία με πολύ προσεκτικές κινήσεις τον απομάκρυναν από το σημείο και στη συνέχεια

στρατιώτες που βρίσκονταν εκεί του έβαλαν καθαρά και ζεστά ρούχα. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Photo: achaber.com

 Η συγκεκριμένη εικόνα πολύ γρήγορα έγινε viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν το μωράκι να κρατάει στο χέρι του τα μαλλιά της μητέρας του.

Photo: achaber.com

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή για το «μαύρο» στο twitter την ώρα που άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Πάνω από 17.500 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο και το κρύο δίνουν οι διασώστες (photos/videos)

Σεισμός στην Τουρκία: «Έχω σχολείο αύριο» είπε στους διασώστες 7χρονος που βγήκε από τα συντρίμμια μετά από 70 ώρες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεισμός, Τουρκία, Διασώθηκε, – Κρατούσε, PhotosVideo,seismos, tourkia, diasothike, – kratouse, PhotosVideo