Σεισμός στην Τουρκία – Συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα: «Βγήκαμε από το ξενοδοχείο, είδα δύο κτίρια 15 ορόφων πεσμένα» (Video)

Αυξάνει δραματικά συνεχώς ο αριθμός των πολιτών που έχασαν την ζωή τους από τον ισχυρότατο σεισμό που έπληξε την Τουρκία αλλά και την Συρία.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 900 άνθρωποι είναι και επίσημα νεκροί, ενώ τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν να δίνουν μάχη στα συντρίμμια.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία Έλληνα που έχει μεταβεί στη νοτιοανατολική Τουρκία για λόγους εργασίας και βίωσε την ώρα του φονικού σεισμού.

«Ο σεισμός έγινε τα ξημερώματα, όταν ο

κόσμος κοιμόταν. Κάποια στιγμή άρχισε να κουνάει, κράτησε τουλάχιστον ένα λεπτό», περιέγραψε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, όλα όσα έζησε.

«Βγήκαμε από το ξενοδοχείο και αυτό που αντικρίσαμε ήταν: δεξιά αριστερά δύο κτίρια 15 ορόφων πεσμένα. Είχαν γίνει μία μάζα, γκρεμίστηκαν τελείως», τονίζει έπειτα ο Αλέξης, συγκλονίζοντας.

Όπως διευκρίνισε, το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε εκείνος, «κρατήθηκε οριακά γιατί το ένα κτίριο έπεσε σχεδόν πάνω του».

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρά 7 παιδιά και η μητέρα τους από φωτιά στο σπίτι τους

Νέες απειλές Ερντογάν: «Οι Δυτικοί θα πληρώσουν για το κλείσιμο των προξενείων τους»

Πάπας Φραγκίσκος: «Αμαρτία και αδικία οι νόμοι εναντίον της ομοφυλοφιλίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεισμός, Τουρκία – Συγκλονιστική, Έλληνα, Βγήκαμε, Video,seismos, tourkia – sygklonistiki, ellina, vgikame, Video