Σε «πόλεμο» κατά Τραμπ-Πούτιν καλεί ο Φέρχοφσταντ - «Πρέπει να τους αντιπαλέψουμε»

ΚΟΣΜΟΣ Δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και ηγέτης της ευρω-ομάδας των Φιλελευθέρων, Γκι Φέρχοφσταντ.

Trump doesn't want to be leader of the free world. He

wants to be the leader of the fight against the free world.

Guy Verhofstadt (@GuyVerhofstadt) February 1, 2017

Χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις, ο Βέλγος πολιτικός σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι «ο Τραμπ δεν επιθυμεί να γίνει ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Θέλει να ηγηθεί της μάχης κατά του ελεύθερου κόσμου».

We're threatened by populists on the inside, Putin's autocracy, Trump's populism & Islamist extremism on the outside. We have to fight back

Guy Verhofstadt (@GuyVerhofstadt) February 1, 2017

Ο Φέρχοφσταντ προσέθεσε ότι «απειλούμαστε από λαϊκιστές στο εσωτερικό και από την απολυταρχία του Πούτιν, το λαϊκισμό του Τραμπ και τον ισλαμικό εξτρεμισμό στο εξωτερικό. Πρέπει να παλέψουμε».

Europe has to fight back. Let us lead the fight for a free world. It is now or never pic.twitter.com/ltbqeuhnNL

Guy Verhofstadt (@GuyVerhofstadt) February 1, 2017

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «η Ευρώπη πρέπει να τους αντιπαλέψει. Ως οδηγήσουμε τη μάχη για έναν ελεύθερο κόσμο. Είναι ή τώρα ή ποτέ». Πολεμικό το κλίμα κι ακόμα ο Τραμπ δεν έχει κλείσει δύο εβδομάδες στην προεδρία των ΗΠΑ…ΕυρώπηΓκι ΦέρχοφσταντΤραμπΠούτινισλαμικός εξτρεμισμόςμάχηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα