Σε… πασχαλινό κλίμα η συνάντηση Ανδρουλάκη-Δούκα στη Βαρβάκειο στη σκιά της Μπατζελή, αλλά «αυγά» δεν τσούγκρισαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Νίκου Ανδρουλακη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα στη Βαρβάκειο Αγορά.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας περίμενε τον πρόεδρο του κόμματος στην Βαρβάκειο και χαιρετήθηκαν μόλις έφτασε, ενώ δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο θέμα της ποινής στην Μπατζελή.

Υπενθυμίζεται ότι την αναστολή της κομματικής ιδιότητας για έναν χρόνο της Κατερίνας

Μπατζελή αποφάσισε η 11μελής Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με οκτώ ψήφους έναντι τριών.

«Υπερβολική» χαρακτήρισε η Κατερίνα Μπατζελή την απόφαση διαγραφής της για έναν χρόνο δηλώνοντας το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαγράψει πολιτικό στέλεχος για μομφή και προσβολή μόνο επί θέσεων και ευελπιστώ ότι αυτή η διαγραφή θα είναι και η τελευταία».

Πηγές του Χάρη Δούκα είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα.Η ελεύθερη έκφραση είναι αδιαπραγμάτευτη.Ειναι θεμέλιο της δημοκρατίας και βασική αρχή του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του.Οι διαγραφές, ακόμη και με επιχειρήματα για αστοχίες, δεν έλυσαν ποτέ και ούτε θα λύσουν πολιτικά προβλήματα.Η παράταξη χρειάζεται ομοψυχία και σχέσεις εμπιστοσύνης, οι οποίες χτίζονται με συλλογικές λειτουργίες και συντροφικότητα».

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΣΕΑ: Εγκρίθηκε ο προγραμματισμός των αμυντικών εξοπλισμών – Το σχόλιο Δένδια για την 4η φρεγάτα

Φάμελλος από Βαρβάκειο: «Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει το πασχαλιάτικο τραπέζι σε πολυτέλεια» (photos/video)

Στην Βαρβάκειο ο Ανδρουλάκης: «Φέτος οι πολίτες θα πληρώσουν το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σε…, Ανδρουλάκη-Δούκα, Βαρβάκειο, Μπατζελή,se…, androulaki-douka, varvakeio, batzeli