Σε εξέλιξη το «τετ-α-τετ» κυβέρνησης-νέων καναλαρχών σε «δόσεις» (Photos)

MEDIAΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με συναντήσεις μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και των νέων καναλαρχών, και με εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, συνεχίζεται η αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου, μετά τη δημοπράτηση των αδειών.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Νίκος Παππάς επρόκειτο να συναντηθεί με τους νέους καναλάρχες στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρούσης και της Όλγας Γεροβασίλη, στη συνέχεια το πλάνο άλλαξε.

Έτσι, ανακοινώθηκε για τις 15:00 συνάντηση προετοιμασίας μεταξύ του γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου και

εκπροσώπων των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προσερχόμενος στη συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος του Σκάι, Κώστας Κιμπουρόπουλος εξέφρασε την απόλυτη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των καναλιών που δεν έχουν λάβει άδεια, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα συνεργαζόταν με άλλα κανάλια, χαρακτήρισε το σενάριο εξαιρετικά υποθετικό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών.

Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι των καναλιών που δεν εξασφάλισαν άδεια, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο της Γραμματείας, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι αν κατά τη συνέχεια της διαδικασίας υπάρξει πρόβλημα με τα πόθεν έσχες, θα πάμε στους επιλαχόντες καναλάρχες

Παράλληλα, έντονες είναι οι αντιδράσεις των καναλιών που δεν κατοχύρωσαν άδεια, αλλά και η ανησυχία των εργαζομένων που δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

τηλεοπτικές άδειεςΝίκος ΠαππάςκαναλάρχεςΚρέτσοςσυνάντησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα