«Σασμός»: Ο επίλογος της σειράς με νέο φωτογραφικό υλικό

Οι σκηνές άφιξης στην Άνω Ποριά του Αντρέα Βρουλάκη, αδελφού του Τηλέμαχου, πρωτοξάδελφου του Παύλου, που τον κάνει ο Βασίλης Μπιμπίκης, νοηματοδοτούν την αρχή του τέλους, του μεγάλου φινάλε της σειράς «Σασμός» (Alpha).

Οι δημιουργοί της σειράς υπόσχονται μεγάλες ανατροπές στον νέο και καταληκτικό κύκλο επεισοδίων. Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Διαμορφώνονται συνθήκες για ένα νέο πλαίσιο δράσης. Όλα δείχνουν πως η «πιο μεγάλη ώρα» για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έχει φθάσει.

Ο Αντρέας Βρουλάκης

είναι ο αστάθμητος παράγοντας για την πλοκή της υπόθεσης. Μαθαίνει για το γάμο και το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς, γίνεται έξαλλος και ορκίζεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην επέλθει ποτέ ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Όσο βλέπει ότι οι τόνοι έχουν πέσει ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες, ο Αντρέας «φορτώνει» και βάζει σε εφαρμογή ένα από τα σχέδια του, θέλοντας να ενοχοποιήσει την οικογένεια της Καλλιόπης. Μαθαίνει ότι ο Μαθιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τον επισκέπτεται. Όταν ο Μαθιός τον ρωτάει σοκαρισμένος τι γυρεύει στην Κρήτη και στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας ξεστομίζει βαριές κουβέντες και του ζητά να κόψει όλες τις επαφές με τους Βρουλάκηδες. 

Η αρχή του τέλους στο «Σασμό» αποτυπώνεται σε φωτογραφικά καρε από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων που έδωσε στην δημοσιότητα το κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

ACTION24: Δύο τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού θα μεταδώσει ο σταθμός

Συνέδριο ΜΜΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο για την επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης

«H Παραλία»: Καθήλωσε ο Νινιός με την ερμηνεία του στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos