Σασμός- spoiler : Η επιστροφή του Πετρή για να πάρει κάτι πολύτιμο

Νέα συγκλονιστικά επεισόδια περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς του Alpha Σασμός, που προβάλλεται Δευτέρα – Πέμπτη στις 21.00.

Επεισόδιο 141: Ο Πετρής επιστρέφει

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο

αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Επεισόδιο 142: Τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Επεισόδιο 143: Στη φόρα το μυστικό του Γεράσιμου

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του στα επόμενα επεισόδια (141- 144) του Σασμού. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Επεισόδιο 144: Μια αποκάλυψη σοκάρει την Κατερίνα

Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το πρώτο του ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» κέρδισε δυόμιση Eurovision

Τηλεθέαση: Καλύτερα πήγε ο β’ ημιτελικός της Eurovision (Πίνακες)

Έρχονται οι δημοπρασίες του «Cash or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη στο Star

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός-, Πετρή,sasmos-, petri