Σασμός – Spoiler: Οριστική ρήξη για Αστέρη και Αργυρώ

Με πολλές ανατροπές θα επιστρέψει ο Σασμός μετά τις διακοπές του Πάσχα με τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha να κρατούν καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό.

Θολωμένος από τα όσα έμαθε από τον Σταύρο ο Αστέρης τρέχει να συναντήσει την Αργυρώ και να αναμετρηθεί μαζί της γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή.

Εκείνη τον περιμένει ανυποψίαστη και θέλει με γλυκό και όμορφο τρόπο να του πει για το γιο τους, εξηγώντας του για ποιον λόγο του κράτησε

κρυφή την πατρότητα του.

Ο Αστέρης, ωστόσ, δεν ακούει τίποτα και ξεσπά άγριος καυγάς. Για ακόμη μία φορά της λέει ότι δεν μπορεί να την εμπιστευτεί και της δηλώνει ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα» ο Αστέρης στη συνέχεια τρέχει στη Στέλλα και τη Βασιλική προκειμένου να μοιραστεί το νέο της πατρότητας μαζί τους. Τους ξεκαθαρίζει ότι εκείνος και η Αργυρώ τελείωσαν ύστερα απ’ αυτό. Οι δυο τους προσπαθούν μάταια να του αλλάξουν γνώμη.

Η Αργυρώ δεν θέλει να χάσει ξανά τον άντρα της ζωής της, τώρα μάλιστα που έχουν πια ειπωθεί όλες οι αλήθειες μεταξύ τους. Κάνει, λοιπόν, μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μιλήσει στον Αστέρη, ωστόσο, το γυαλί μεταξύ τους φαίνεται να έχει ραγίσει οριστικά.

Δεν το βάζει όμως κάτω και μαζί με την Βασιλική, κανονίζουν την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη. Μπαμπάς και γιος περνούν ευχάριστες ώρες μαζί, ένα θέαμα που όταν αντικρύζει η Καλλιόπη την κάνει να ξεσπάσει.

Ο Αστέρης ωστόσο είναι πια αποφασισμένος να κρατήσει κοντά του τον γιο του καισε αυτό επιλέγει τη μητέρα του ως σύμμαχο.

Διαβάστε επίσης:

«Harry Potter»: Το HBO Max ανακοίνωσε τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με νέο καστ ηθοποιών (videos)

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Τραγικά τα νέα για τον Λυκούργο – Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια ότι αργοπεθαίνει

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησα με τον ΑΝΤ1»

Keywords
Τυχαία Θέματα