Σασμός – Spoiler: Ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να πάρουν τον μικρό Πετρή και να φύγουν για πάντα από την Κρήτη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ο Αστέρης ζητά από την Αργυρώ να φύγουν μαζί για πάντα από την Κρήτη, ενώ η Μαρίνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά ένα άλλο, σκληρό πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό MyTV, μετά τον αιματηρό γάμο του με τη Μαρίνα, ο Αντώνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, οι ελπίδες

που δίνουν είναι ελάχιστες και η Μαρίνα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη, αφού δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος πείθεται πως οι Σταματάκηδες δεν έχουν εμπλακεί στην υπόθεση και οι υποψίες στρέφονται στον Ευθύμη, ενώ και η Καλλιόπη προσπαθεί με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί στο δράμα των Βρουλάκηδων.

Το άσχημο αυτό περιστατικό έχει ενώσει ακόμη περισσότερο τον Αστέρη και την Αργυρώ, μιας και ο ίδιος προσπαθεί να της σταθεί με κάθε του δύναμη. Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμία βεντέτα να τους ξαναχωρίσει. Μάλιστα, ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ: να πάρουν τον μικρό Πετρή και να φύγουν για πάντα από την Κρήτη.

Η Αργυρώ εκπλήσσεται με την πρόταση, όμως δεν φαίνεται αρνητική και του ζητάει χρόνο…

Διαβάστε επίσης:

«Πίτερ Παν και Γουέντι»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του remake – Στον ρόλο του Κάπτεν Χουκ ο Τζουντ Λο (Video)

Βγάζουν «ρίζες» στη Nova οι διοργανώσεις Euroleague και Eurocup

ΑΝΤ1: Βάζει ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν με τη «Μάγισσα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός – Spoiler, Αστέρης, Αργυρώ, Πετρή, Κρήτη,sasmos – Spoiler, asteris, argyro, petri, kriti