Σαρωτικές αλλαγές σε ψηφοδέλτια και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Τα ονόματα που ακούγονται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 αλλά η μάχη των ψηφοδελτίων έχει αρχίσει.

Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βρει τη ΝΔ να χάνει 35 έως 40 έδρες καθώς δεν θα έχει πλέον το μπόνους των 50 εδρών, γι’ αυτό το λόγο οι μυστικές δημοσκοπήσεις

δίνουν και παίρνουν.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη (επικοινωνεί με όλους τους Υπουργούς καθημερινά), τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο καθώς και τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη. Η ομάδα αυτή συνεδριάζει υπό τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο μεγάλος προβληματισμός είναι οι γυναίκες. Στην Γαλάζια παράταξη δεν βρίσκουν γυναίκες για να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια.

Μία από τις αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ολικό λίφτινγκ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μιας και κανένα από τα πρόσωπα που εξελέγησαν δε θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Όπως έγραψε και topontiki.gr η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκεται σίγουρα στο Επικρατείας. Για το Επικρατείας συζητείται έντονα το όνομα της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη αν τελικώς δεν κατέβει στην Β’ Πειραιά.

Πάντως, σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης και στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Μετά το Συνέδριο του κόμματος που βρίσκεται στην τελική του ευθεία, άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο λένε για ανανέωση που θα αγγίζει το… 50%.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Νέα παράπονα στους Υπουργούς – Το μήνυμα που έστειλε ο Μητσοτάκης

ΚΙΝΑΛ: H επίθεση των 15 βουλευτών στον Κυριάκο Πιερρακάκη

Κατερίνα Μονογυιού: Συγκίνησε με την ανάρτηση ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του αδερφού της, Τζώρτζη

Keywords
Τυχαία Θέματα