Σάννυ Μπαλτζή: Τον θάνατο της Αρλέτας δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Σάννυ Μπαλτζή και μίλησε για το άνοιγμα της εστίασης, τα τραγούδια που έχει γράψει και τις ιστορίες πίσω από αυτά. Τι ανέφερε για την κόρη της, τα προσωπικά της και το πώς βιώνει τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων.

«Ανοίξαμε χωρίς μουσική και ακούγεται μια χάβρα. Η μουσική χαλαρώνει και ο κόσμος ακούει μουσική χωρίς να μιλάει» τόνισε η ίδια.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες πίσω από τα τραγούδια μου. Αυτοβιογραφικό είναι τα “Μικρά Μπαλκόνια” και πάντα αγαπάω το τελευταίο. Το “Σαν Χουάν” και τα “Δεύτερα Κλειδιά”

της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, τα έκανα για να εκφραστώ και όχι για να γίνουν επιτυχία. Το “Παλιό μου Παλτό” ήταν να το πει ο Καρράς. Νομίζω δεν το είχε πει, για τη λέξη: “ψιχουλάκια από σνακ”. Το “Έλα” ήταν να το πει η Ελένη Πέτα. Μπήκε στο δίσκο της Ελεωνόρας τελευταία στιγμή».

Επίσης, μίλησε για την κόρη της, τα προσωπικά της και το πώς βιώνει τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων. «Περάσαμε το lockdown μαζί με την κόρη μου, τη Λόρα. Κοντέψαμε να τρελαθούμε. Βέβαια, ήρθαμε πιο κοντά. Είναι 18 ετών και σπουδάζει υποκριτική στη σχολή του Λαζόπουλου. Διαχειριστήκαμε την απώλεια δύσκολα. Η ζωή, η φύση σου δίνει δύναμη να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα τελευταία χρόνια έχω βιώσει πολλούς θανάτους και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δε φεύγει ποτέ. Της Αρλέτας τον θάνατο δεν τον ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου», σημείωσε.

Eιδήσεις σήμερα:

Ιωάννα Τούνη: Λιάζεται στη Μύκονο αλλά δεν κάνει μπάνιο! (video)

Ναόμι Κάμπελ: Οργιάζουν οι φήμες για τη γέννηση της κόρης της (Video)

Έλενα Τσαγκρινού: Οι δηλώσεις μετά την «κολασμένη εμφάνιση» στη Eurovision (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα