Σάνα Μαρίν: Απαντά για τον χορό με τον τραγουδιστή – «Δεν με φίλησε, ίσως μόνο στο μάγουλο»

Διευκρινίσεις σε συνέντευξη Τύπου έδωσε η πρωθυπουργός της Φινλαδνίας, Σάνα Μαρίν, μετά το νέο σάλο που προκλήθηκε για το βίντεο που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με έναν τραγουδιστή.

Η Μαρίν αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής, Olavi Uusivirta, και είπε ότι απλώς της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο, σε φιλικό κλίμα.

«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.

Από

την πλευρά του, ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής, αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

Υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές για τα βίντεο -αυτό που δείχνει τη Μαρίν σε κλαμπ στο Ελσίνκι αλλά και ένα άλλο σε πάρτι σε σπίτι- στα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης – που δικαιολογούσαν τη χρήση των πλάνων ως σημαντικών για το δημόσιο συμφέρον.

A new video of Prime Minister Sanna Marin’s “party scandal” appeared in Finland today.

Seiska writes that Marin, who is married and has been in that relationship for 18 years, was seen in many questionable situations.

Iltalehti has a sound expert confirming “flour-gang”. pic.twitter.com/Nj5A71R8Rd

— Visegrád 24 (@visegrad24) August 19, 2022

Αλλά άλλοι πολιτικοί του κόμματος της αντιπολίτευσης επέκριναν τόσο την πρωθυπουργό όσο και τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι μιλούν για πάρτι αντί για πιο σημαντικά εσωτερικά προβλήματα.

Η Σάνα Μαρίν έχει αρνηθεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, στα πάρτι αυτά αλλά και γενικότερα, και έκανε τεστ για ουσίες την Παρασκευή, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν για Αμπντούλ Χαμίτ Χαν: Όλα θα αλλάξουν όταν βρει φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Πολωνία: Βρέθηκε η αιτία για τους μαζικούς θανάτους ψαριών στον ποταμό Όντερ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι κατάσκοποι της Ρωσίας πήραν στον λαιμό τους τον Πούτιν, ισχυρίζεται η Washington Post

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάνα Μαρίν, Απαντά, – Δεν,sana marin, apanta, – den