Σαλαμίνα: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον ιερέα που έβριζε τους πιστούς σε εκκλησία

Βιντεο ντοκουμέντο μετέδωσε το Star από την στιγμή που ιερέας στη Σαλαμίνα, τους κλείδωσε για περίπου μία ώρα σε εκκλησία, και τους έβριζε με ακατονόμαστες εκφράσεις.

Το πρωτοφανές και απίστευτο περιστατικό συνέβη στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Στο βίντεο διακρίνεται ο ιερέας να έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο να καταριέται πιστούς, αλλά και τους… στολίζει με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Λοιπόν χαίρετε, καλό βράδυ, να’ στε

καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς», λέει χαρακτηριστικά ο ιερέας απευθυνόμενος στην πρόεδρο εξωραϊστικού συλλόγου.

«Μωρή θα σε βάλουν τέσσερις, κι ο παπάς πέντε, αν βρεις παπά να σε θάψει», είναι μερικές από τις εκφράσεις του παπά που αν μη τι άλλο σοκάρουν

Είχει χειροδικήσει

Μάλιστα, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλλει πως ο συγκεκριμμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές. «Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απ’ έξω».

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο του Κηφισού (live χάρτης)

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 26χρονο τα ξημερώματα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα, Βίντεο –,salamina, vinteo –