Ρουσόπουλος για υποκλοπές: Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό – Να γίνει ανεξάρτητη έρευνα από τον Άρειο Πάγο (video)

Αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν αναφορικά με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μιλώντας στο OPEN πρότεινε μεταξύ άλλων να γίνει ανεξάρτητη έρευνα από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Στις αρχές Αυγούστου όταν έμαθα το θέμα υπέστην ένα σοκ. Δεν είναι ευχάριστο. Θεωρώ ότι έγινε ένα μεγάλο σφάλμα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε ευθέως και είπε ότι έγινε αν γνώριζε κάτι τέτοιο δεν θα το επέτρεπε», σημείωσε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Σε ερώτηση

σχετικά με την νομιμότητα της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος είπε χαρακτηριτικά: «Το νόμιμο δεν είναι πάντα ταυτόσημο με το ηθικό»

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε, επίσης, ότι έχουν μείνει αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση. «Γιατί παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης, με ποια στοιχεία ο Εισαγγελέας έδωσε την άδεια για την παρακολούθηση;».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: «Καταθέτω πρόταση αν θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα πέραν της Εξεταστικής. Αν θέλουμε να μην κουκουλωθεί τίποτα, πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ξεκινήσει δική του έρευνα στην οποία θα μπορούσε να καταθέσει και ο κ. Ανδρουλάκης. Εγώ λέω ότι η χώρα ταλανίζεται από μία υπόθεση η οποία δεν είναι ασήμαντη αλλά μπορεί να μην είναι ούτε τεράστια όπως παρουσιάζεται».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Δεν μπορούν να γίνονται φέιγ βολάν οι λόγοι για τις νόμιμες επισυνδέσεις

Συνεχίζεται στην Βουλή η μάχη για τις παρακολουθήσεις – «Παρών» στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να ψηφίσει η ΝΔ

Σκρέκας: Νοικοκυριό με λογαριασμό 315 ευρώ, μετά την επιδότηση θα πληρώσει κάτω από 60 ευρώ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα