Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά της, είπε ο δικηγόρος της – Γιατί μίλησε για αντιφατικά στοιχεία

Χρόνο για να μελετήσει τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της εντολέως του χρειάζεται ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Με δηλώσεις του έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου επισκέφθηκε την πελάτισσά του, ο κ. Παπαδόπουλος έθεσε ζήτημα αντιφατικότητας των ιατρικών στοιχείων μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι δηλώσεις του κ.Παπαδόπουλου έγιναν ύστερα από συνομιλίες ανάμεσα στην κρατούμενη και τον δικηγόρο της, στη διάρκεια του επισκεπτηρίου που ακολούθησε την επίσκεψη των αστυνομικών, οι οποίοι

επίδοσαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου κλήτευση να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Τίθενται ιατρικά ζήτηματα και αντιφάσεις μέσα στον φάκελο, πράγματα στις μαρτυρίες. Είμαστε στην αρχή της διαδικασίας για την αποκάλυψη της αλήθειας» τόνισε ειδικότερα ο δικηγόρος.

Μίλησε, δε, για «αντιφατικά στοιχεία που οδηγούν σε διαφορετική κατεύθυνση».

Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι η αρχική κλήτευση είναι για την Παρασκευή 8 Ιουλίου. «Ενδεχομένως να χρειαστούμε ακόμη ένα μικρό χρονικό περιθώριο» συμπλήρωσε.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρχίζει να συνειδητοποιεί πως ενδεχομένως να διωχθεί για τους θανάτους και των υπόλοιπων δύο παιδιών της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τακτική που θα ακολουθήσει είναι η άρνηση ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους και θα αμφισβητήσει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρια διορίζοντας τεχνικό σύμβουλο.

Πριν συναντηθεί με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο συνήγορός της είχε δηλώσει: «Σήμερα θα επιδοθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου η κλήτευση για κατάθεση, ως ύποπτης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και σήμερα θα γίνει η λήψη αντιγράφων του φακέλου για να έχουμε ιδία αντίληψη για το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό».

«Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, αφού μελετήσουμε τι αποδεικτικό υλικό έχει συγκεντρωθεί για την υπόθεση. Σαφέστατα θα ζητήσουμε προθεσμία. Θα ετοιμάσουμε υπόμνημα που θα καταθέσουμε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών για διευκρινίσεις και απαντήσεις, εάν χρειαστεί», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος ενώ πρόσθεσε πως «η ίδια βιώνει καθημερινά καθεστώς διαπόμπευσης».

Επιπλέον, ο δικηγόρος της δήλωσε πως «από την πρώτη στιγμή είναι ακλόνητη και αμετακίνητη η θέση της ότι δεν το έχει κάνει και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη στα παιδιά της. Θρηνεί για τα τρία παιδιά που έχασε. Ποτέ δεν θα μπορούσε να τους κάνει κακό».

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Πέθανε 14χρονο κορίτσι που είχε γλιστρήσει στη μπανιέρα του σπιτιού του

Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Ειδική εκδήλωση στη Βουλή – Ο απολογισμός από την Γιάννα Αγγελοπούλου

Ηλίας Νικολακόπουλος: «Δεν πρόλαβε καλά – καλά να βουτήξει στη θάλασσα και έπαθε ανακοπή» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Ποτέ,roula pispirigkou, pote