Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι στη φυλακή ενώ είμαι αθώα και άλλοι έξω κάνουν πάρτι» – Αγριεύει η κόντρα με τον Μάνο Δασκαλάκη (videos)

Απέναντι θα βρεθεί το ζευγάρι της Πάτρας, Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης, καθώς ο δεύτερος που ήδη από τη σύλληψη της 33χρονης έχει φροντίσει να κρατήσει σαφείς αποστάσεις, σήμερα αναμένεται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής

Με δήλωση της σε πρόσωπο που ήρθε σε επαφή μαζί της και τη μετέφερε στην Εφημερίδα Πελοπόννησος, η Ρούλα Πισπιρίγκου «δείχνει» τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Είμαι αθώα με αποδείξεις

και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι» φέρεται να είπε η 33χρονη.

«Αν σ’ αφήσω ελεύθερη θα δεχθείς τους όρους;»

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, μετά από μόνο λίγες ώρες στο ειδικά διαμορφωμένο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν βρισκόταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο, στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι -κι αυτοί και η κατηγορούμενη- ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους…

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αναφέρουν ότι προς το τέλος της πολύωρης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανακρίτρια έδειχνε να μην κρύβει τις πολύ σοβαρές της σκέψεις να προτείνει ν’ αφεθεί ελεύθερη. Η φράση της προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μόνο υπό τη μορφή ερώτησης, δείχνει πολλά.

«Αν σ’ αφήσω ελεύθερη θα τους δεχθείς τους όρους;». Η απάντηση ήταν θετική… αλλά τελικά η ανακρίτρια πρότεινε την προφυλάκιση της 33χρονης.

Στην Ευελπίδων το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης

Το χάσμα ανάμεσα στο μέχρι πρότινος ζευγάρι βαθαίνει με τον Μάνο Δασκαλάκη να αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο πατέρας της 9χρονης θα προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Το ειδικό κελί

Σε ειδικό κελί στις φυλακές Kορυδαλλού, μακριά από τις άλλες κρατούμενες και με ξεχωριστό ωράριο προαυλισμού, θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν.

H 33χρονη θα βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές, σε κοντινή απόσταση από τα μέλη της 17 Νοέμβρη και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ακριβώς απέναντι, στην 6η πτέρυγα των φυλακών, κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το κελί της θα είναι στον πρώτο όροφο. Στη σιδερένια πόρτα, μέσω ενός μικρού ανοίγματος, θα επικοινωνεί με τους σωφρονιστικούς υπάλληλους. Στο εσωτερικό του κελιού υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα παράθυρο τυφλό. Δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα άλλο κελί και θα μιλά από το ατομικό της καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται έξω από το κελί. Δίπλα ακριβώς, είναι το αναρρωτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσωρινά παραμείνει σε ειδικό χώρο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η 33χρονη είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα και της ανάβει το τσιγάρο όποτε χρειάζεται, καθώς δεν της επιτρέπεται να έχει ούτε σπίρτα.

Άρση απορρήτου

Εν τω μεταξύ, η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 9χρονης από την Πάτρα ξεκινά άμεσα τις ανακριτικές πράξεις. Η ανακρίτρια ήδη, ζήτησε την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμενης για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών, μπαίνουν και τα 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Χρήσιμα στοιχεία όμως εκτιμάται όμως ότι θα εισφέρει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της 33χρονης για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες (photos/videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Keywords
Τυχαία Θέματα